X
robinet-apa9

Sibiul și alte 10 localități rămân sâmbătă fără alimentare cu apă

Lucrări de cuplare a conductei de transport apă potabilă DN 600, pe tronsonul cuprins între râul Cibin și intersecția străzilor Zăvoi cu Asachi, vor avea loc în acest weekend. Sibiul și alte 10 localități vor fi afectate.

Lucrarea va fi executată de firma ”Terra Building” SRL în cadrul proiectului vizând modernizarea străzii Zăvoi, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Având în vedere complexitatea lucrării, Societatea Apă Canal Sibiu va executa o serie de închideri de rețea precum și manevre de alimentare a zonelor afectate din alte rețele în vederea reducerii la minim a disconfortului creat abonaților. Operațiunile vor începe sâmbătă dimineața, la ora 04:00 și vor fi încheiate în aceeași zi, la ora 22:00.

Pe durata lucrărilor vor avea loc scăderi considerabile ale presiunii până la întreruperea totală a furnizării, funcție de consumul din rețea, pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației ( parțial ) , Șoseaua Alba Iulia ( între str. Turda și str. Salzburg ), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor patru autospeciale cu apă menajeră care se vor deplasa în zonele afectate, în funcție de solicitările primite la Dispecerat.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MB

  Ma intreb de ce lucrarile respective se fac sambata cand multi oameni sunt acasa si consumul casnic e considerabil mai mare decat in zilele lucratoare. Cine face programarile astea foloseste vreo logica sau se face totul arbitrar ?!?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Il i. E

  Și apa tulbure ,pe care n-o putem folosi trebuie să o plătim tot la pretul mărit” cel mai mic din țară” nu ? …că doar ne află m in Sahara ,nu la poalele munților…Bravo PRIMĂRIA… Țineți- o tot așa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact