Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Raluca si Valeriu Turcan, nasi de ziua casatoriei lor

Deputatul PD-L Raluca Turcan şi soţul său, Valeriu, purtător de cuvânt al Adminstraţiei Prezidenţiale, au fost naşi la cununia Mirelei Băltoiu, purtătoarea de cuvânt a deputatei.

 “Este un moment extraordinar pentru noi pentru că le putem fi alături, Mirelei şi lui Alex. Mai avem trei perechi de fini, însă cu Mirela lucrez de foarte mult timp, e ca o soră, e mâna dreaptă, aproape că nu pot să mă descurc fără ea şi de aceea am acceptat să le fim alături”, a declarat Raluca Turcan. 
Cununia religioasă a avut loc la biserica de pe strada Constituţiei, iar petrecerea, la hotel Hilton.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

pdl-istul mincinos

Acum 14 ani

ce fete de pacalici au astia!!!!
Raspunde

un sibian

Acum 14 ani

si de ce ne intereseaza pe noi chestia asta...???
Raspunde

tot un sibian

Acum 14 ani

Va rog sa incetati cu comentarii de genul "de ce ne intereseaza asta". Asta e un ziar (online), trageti si voi concluzia...
Raspunde

alt sibian

Acum 14 ani

Problema e alta.... Astia-s acolo datorita comunitatii care i-au votat. Stirile de interes local al comunitatii nu sunt ce fac ei in timpul lor liber ci ceea ce dau inapoi comunitatii prin actiunile lor. Eu pana acum in afara de faptul ca joaca la nunti nu vad de ce i-a trimis acolo elecoratul... Vezi cumva vre-o autostrada (proiect pe langa Sibiu) desi e cel mai aglomerat tromson din tara..... Vezi vre-un nou investitor adus de cei doi si eu nu stiu ? Eu vad ca se simt bine, deci le merge bine.... deci ii doare-n paispe de cei care i-au votat.... Hai la mai mare si la nunta viitoare !
Raspunde

un alt sibian

Acum 14 ani

ai mare dreptate @4. cate ne-au promis in campania electorala si cate vedem k face... dar oare are vreun interes sa faca ceva pt sibiu??? o leaga ceva de judetul asta???
Raspunde

psd

Acum 14 ani

ce hilton mai desteptilor .... la rubin rusine
Raspunde

Pt toti carcotasi

Acum 14 ani

Nunta a avut loc la Hilton, cununia civila la Rubin. Si pana la urma ce importanta are?!! P.S. Vorbeste PNl-istul si se da drept PSD-ist. Asta da rusine. Rusine!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus