X
eugen teodorovici

Teodorovici a cerut ANAF să înscrie în cartea funciară casa pierdută de Iohannis în Sibiu

Aflat în direct la TV, ministrul finanţelor Eugen Teodorovici, a solicitat, miercuri seară, referitor la recuperarea de către stat a banilor încasaţi din chiria imobilului din Sibiu, pierdut de preşedintele Klaus Iohannis în instanţă, că a cerut ANAF să solicite înscrierea în cartea funciară a imobilului.

El a anunţat şi că vrea eliminarea măsurii de poprire a conturilor până la finalul acestui an.

“Dacă cei de la Cartea Funciară vor spune că acest lucru nu este posibil, atunci rămâne singura cale de urmat, cea prin notar, după care sunt alţi paşi, pasul următor fiind solicitarea acelei sume către cele trei persoane care au închiriat acel imobil”, a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3.

Conform precizărilor ministrului, suma cumulată care ar urma să fie obţinută de la cei trei chiriaşi este de peste două milioane de lei.

“Sigur, sunt şi dobânzi aplicabile acestei perioade, pentru că statul ar fi putut obţine bani din chirii de pe urma acelui imobil (…) De ce nu a făcut ANAF-ul sau ministerul de Finanţe în anii trecuţi toţi paşii pentru a recupera ceva ce este al statului, să spunem, este o analiză pe care o s-o facem şi vom vedea exact în paralel. (…) ANAF-ul a ales prima oară să meargă prin notar, care a suspendat în baza articolului 107 din Legea Notarilor Publici”, a mai declarat Eugen Teodorovici, adăugând că “pasul următor este să se ceară banii proprietarilor acelui imobil.”

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact