Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Un șofer băut a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, apoi într-o firidă de gaz

Un șofer băut a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, apoi într-o firidă de gaz

Un bărbat în vârstă de 43 de ani care conducea un autoturism pe strada Grigore Cerchez, din Cisnădie, a pierdut controlul direcției de deplasare, a acroșat un autoturism parcat și a intrat în coliziune cu o firidă de gaz. Evenimentul rutier a avut loc ieri, 11 iulie, în jurul orai 20,30 și  s-a soldat doar cu pagube materiale, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autoturismul, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunilor de conducere cu permis necorespunzător categoriei, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 607

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus