X
sofer iese neregulamentar piata mare

Șofer șmecher, iese din Piața Mare prin zonă interzisă. „S-a băgat pe unde era mai strâmt”

Un șofer sibian a fost surprins de mai mulți trecători în timp ce ieșea din Piața Mare. Nimic ciudat până aici. Doar că în loc să aștepte să coboare pilonul automat și să iasă regulamentar, grăbitul șofer a preferat să iasă pe lângă, adică pe trotuar și apoi pe trecerea de pietoni. 

O fotografie cu șoferul a fost postată pe facebook, cu mențiunea „Ce contează că avem piloni de acces cu senzori, ieșim din Piața Mare pe unde ne taie capul!”. Contactat de reporterul Turnul Sfatului, martorul la întreaga „procedură” a povestit ce s-a întâmplat.

„A ieșit pur și simplu pe lângă Palatul Episcopal, pe trecerea de pietoni, în ochii unei asistenţe amuzate, nedumerite şi agasate în acelaşi timp. Avea acolo pilonii şi s-a băgat ca berbecul pe unde era mai strâmt”, spune un trecător care a urmărit întreaga desfășurare.
37037742_10156690833150799_2492587611718156288_n

Potrivit codului rutier, șoferii care circulă pe „acostamente, șanțuri, trotuare, pe spații de siguranță ale drumurilor și podurilor, precum și pe banda de urgență sau mediană a autostrăzilor” riscă amendă între 2000 și 6000 de lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact