X
Foto SBZ

Week-end plin pe Aeroportul Sibiu: Trei zboruri în premieră

Primele zboruri către trei dintre destinațiile anunțate în anul 2018 la Aeroportul Internațional Sibiu încep în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, sâmbătă, 14 iulie 2018, de pe Aeroportul Internațional Sibiu va decola primul zbor ce leagă Sibiul de însoritul Tel Aviv, fiind totodată și primul zbor regulat de la Sibiu spre o destinație din afara Europei.

Noua ruta disponibilă din acest final de săptămână la aeroportul din Sibiu va fi operată cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, programul zborurilor fiind următorul:

Ruta Data lansării Zile de operare Plecare din Sibiu – sosire Tel Aviv Plecare din Tel Aviv – sosire Sibiu
Sibiu – Tel Aviv – Sibiu 14 iulie 2018 Marți

Sâmbătă

06:00 – 08:50 09:40 – 12:40

*ore locale

De asemenea, duminică, 15 iulie 2018, se vor relua zborurile interne ce vor conecta direct orașul Sibiu de București, capitala României, prin 3 zboruri în fiecare săptămână.

Tot din 15 iulie 2018, pasagerii care aleg Aeroportul Internațional Sibiu vor avea la dispoziție încă o conexiune directă spre Stuttgart, cu 3 frecvențe săptămânale, în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Rute Data lansării Zile de operare Plecare din Sibiu – sosire București Plecare din București – sosire Sibiu
Sibiu – București – Sibiu 15 iulie 2018 Miercuri

Vineri

Duminică

20:10 – 20:50 07:50 – 08:35

*ore locale

Rute Data lansării Zile de operare Plecare din Sibiu – sosire Stuttgart Plecare din Stuttgart – sosire Sibiu
Sibiu – Stuttgart – Sibiu 15 iulie 2018 Miercuri

Vineri

Duminică

09:25 – 10:25 16:20 – 19:20

*ore locale

Rețeaua de rute oferită de aeroportul sibian în acest an conectează Sibiul de 16 destinații din 11 țări, după cum urmează: București – România, Basel – Elveția, Bruxelles – Belgia, Copenhaga – Danemarca, Londra – Marea Britanie, Madrid – Spania, Paris Beauvais – Franța și Dortmund, Stuttgart, Nürnberg, München, Memmingen, Frankfurt Hahn – Germania, Tel Aviv – Israel, Viena – Austria, Antalya – Turcia.

Mai multe informații privind rutele și programul zborurilor operate de la Aeroportul Internațional Sibiu sunt disponibile pe www.sibiuairport.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  E bine ca Tarom are curse si spre Stuttgart. Deja BlueAir are tarife mai mari decat companiile de linie spre aceasta destinatie, cel putin in perioada vacantelor…poate se mai tempereaza…sau nu!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Silviu

  Ma bucurasem cand am auzit de noul zbor spre Bucuresti. Dezamagire totala. Pentru cine este acest zbor??? In nici un caz pentru sibieni! Era folositor doar daca zbura invers, dimineata spre Bucuresti si seara sa te intorci acasa, in conditiile in care Sibiul este aprape “rupt”de Bucuresti pe calea ferata, iar Valea Oltului este un chin pe sosea. Singurii beneficiari vor fi parlamentarii de Sibiu.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   McD

   Da, din pacate cursa de Bucuresti opereaza in aceeasi zi si pe Sibiu-Stuttgart de aceea este cam pe…invers…. dimineata devreme Bucuresti-Sibiu, putin mai tarziu Sibiu-Stuttgart, dupa amiaza Stuttgart-Sibiu, spre seara Sibiu-Bucuresti..asta e…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact