Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Copil blocat în apartament, pe str. Oștirii. Părinții au solicitat ajutorul pompierilor

Copil blocat în apartament, pe str. Oștirii. Părinții au solicitat ajutorul pompierilor

Pompierii din Sibiu au fost solicitați în jurul orei 12:20 să deblocheze ușa unui apartament, în care a rămas blocat un minor.

Actualizare: Pentru deblocarea uşii apartamentului în care se afla copilul, pompierii au pătruns în locuinţă pe geam, utilizând autospeciala de salvare de la înălţime. Amplasarea autospecialei a fost realizată cu dificultate din cauza autoturismelor parcate lângă bloc. „În acest context, rugăm cetăţenii să parcheze autoturismele în aşa fel încât să asigure accesul pompierilor pentru a putea interveni prompt şi eficient”, transmite ISU Sibiu.

În final, ușa a fost descuiată, iar copilul a rămas cu părinții săi.

Știrea inițială: Un copil s-a blocat într-un apartament, la etajul 4, din strada Oștirii, municipiul Sibiu, anunță ISU Sibiu. Potrivit instituției, părinții acestuia au solicitat intervenția pompierilor, având în vedere că minorul nu poate deschide ușa. Copilul are aproximativ 4 ani.

Pentru aceasta ISU Sibiu a mobilizat de urgență autospeciala de salvare de la înălțime si o autospecială de descarcerare.

copil blocat in apartament 2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1374

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus