Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

E oficial: FC Hermannstadt debutează în Liga I la Tg. Mureș

E oficial: FC Hermannstadt debutează în Liga I la Tg. Mureș

Meciul de fotbal FC Hermannstadt - ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe, programat în prima etapă a Ligii I, sezonul 2018-2019, se va juca la Tg. Mureș.

Meciul cu Sepsi de la Tg. Mureș reprezintă debutul echipei FC Hermannstadt în Liga I și, din păcate, el nu va avea loc la Sibiu din cauza lucrărilor de demolare la stadion.

”Graficele de lucrări nu au fost respectate de constructor. Motivele nu le cunosc, pot doar să vă spun că sunt în întârziere, lucru pentru care trebuie să ne gândim unde vom juca primele etape. Am căutat toate variantele, am plecat de la stadioanele care sunt în apropierea Sibiului, Mediaș, Alba Iulia, ne-am uitat și spre Brașov, Târgu Mureș, inclusiv la Cluj ne-am gândit. Din păcate, în România există o problemă foarte mare de infrastructură. Ne mirăm că nu avem fotbal la nivelul pe care ni-l dorim! Păi nici nu se poate cu o infrastructură așa cum o avem. În jurul Sibiului, pe o rază de 150 de km nu găsim un stadion care să poată fi omologat. Am încercat la Cisnădie, nu se poate pentru că nu îndeplinește condițiile, stadionul de la Alba Iulia este într-o stare avansată de degradare, la Mediaș – unde ar fi fost cel mai aproape și stadionul cu condițiile cele mai bune, nu suntem primiți, cei de la Gaz Metan se opun. Nu se poate nici la Brașov, se pare că stadionul nu are utilități. Acum suntem în discuții cu stadionul de la Tg. Mureș. Sper că vom reuși să ne înțelegem. Nu este o soluție ieftină, dar sincer nu prea mai avem alte variante. Suntem nevoiți să jucăm o etapă, două, trei, sper eu nu mai mult de patru, cinci la Tg. Mureș. Nu pot să spun cât vom juca”, a declarat președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, la începutul acestei săptămâni.
Deocamdată clubul sibian nu a anunțat dacă va sprijini în vreun fel deplasarea suporterilor de la Sibiu la Tg. Mureș.

Meciul este programat sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul Trans Sil.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Roxana Jurnalista

Acum 5 ani

Sepsi TG MURES, cea mai tare gluma facuta de glumetii de la turnul faszului... Voi va mai suportati?!
Raspunde

Ion ionescu

Acum 5 ani

Au stadion echipe din Vaslui si Giurgiu, Sf Gheroghe sau Chiajna si nu exista un stadion decent la Sibiu? Ce rusine pentru administrația orașului. Asta înseamnă sa fi un oras european? Daca exista macar un spital public decent, înțelegeam. Dar asa???
Raspunde

Footballfan

Acum 5 ani

Așa conducere, așa stadion!! Sa îmi spună și mie cineva ce îl recomanda pe domnul Birt sa ocupe funcția de președinte al clubului!??? Administrarea piețelor nu are legătura cu ceea ce face dansul , la meciul cu Steaua de la Sibiu când a avut problema stadionului înghețat și plin de zăpada a avut o intervenție la un post TV de toată jena, râdeau toți in platou de el, mi-a fost rusine ca avem un asemenea președinte de club.... Cred ca amatorismul celor care conduc clubul își va pune amprenta asupra condițiilor și jocului echipei, sper ca Hermannstadt sa aibă o soarta mai buna decât Voința și FC Sibiu , dat după cum evoluează lucrurile , nu prea cred!
Raspunde

Bondica Abumeyangu

Acum 5 ani

nu scrie nicaieri Sepsi TG.Mures fi mai atenta Roxana ca imediat asteptati o virgula lipsa ca sa criticati....trist cind defapt din dorinta de a face un comentariu negativ nu ai citit corect dar critici autorul articolului.Intrebare:daca chiar asa de varza este acest ziar de ce il mai citesti??????iti spun eu de proasta :)))
Raspunde

abc

Acum 5 ani

Am vazut sambata cum arata stadionul .... in felul cum se lucreaza nu cred ca se joaca vreun meci din turn la Sibiu. Tot nu inteleg, de ce nu a primit Cona contractul, firma care pana la urma a construit 3 stadioane in tara .. Poate ca astfel de subiecte ar trebui abordate si de mass-media locala :)
Raspunde

Coco

Acum 5 ani

Sper ca toate costurile cu deplasarea pe alt stadion, vor fi suportate de constructorul care nu a respectat graficul de lucrari, nu de sibieni !?!?!?
Raspunde

Alx

Acum 5 ani

Cea mai proasta alegere.... joci cu ungurii in ungurime “acasa” . In rest numai de bine si succes in liga1
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus