Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

191 de km/h.  "Recordul" de viteză al weekendului aparține unui șofer din Brașov

191 de km/h. 

Cea mai mare viteză înregistrată de radarele polițiștilor în acest weekend a fost înregistrată duminică, 15 iulie, în jurul orei 12,50, pe DN 14.

Dispozitivul radar al polițiștilor rutieri a înregistrat un brașovean în vârstă de 40 de ani circulând pe DN 1, direcția Brașov – Sibiu, cu viteza de 191 de km/h în zonă cu limită de 100 km/h. Conducătorul auto a fost sanționat contravențional atât cu amendă în valoare de 1.305 lei, cât și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În perioada 13 – 15 iulie, polițiștii sibieni au constatat 19 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 23 permise de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare și au aplicat 321 de sancțiuni contravenționale în valoare de 73.400 de lei.

Pentru conducere sub influența alcoolului au fost reținute șase permise, pentru neacordare de prioritate au fost reținute cinci permise, pentru depășire neregulamentară tot cinci, unul pentru viteză peste limita legală și șase pentru alte abateri. Cele mai multe amenzi au fost aplicate conducătorilor auto depistați circulând cu viteză peste limita legală, 100 de sancțiuni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1344

Comentarii

1 comentarii

McD

Acum 5 ani

ieftina amenda si mica suspendarea...5000 lei amenda si vreo 6 luni de reculegere erau binevenite...dar asa-i la noi... greseli mici-pedepse mari, greseli mari-pedepse mici...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus