Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Kevin Hardy revine la BC CSU Sibiu!

Kevin Hardy revine la BC CSU Sibiu!

Baschetbalistul american, Kevin Hardy, unul dintre cei mai atletici sportivi care au jucat în ultimii ani pentru Sibiu, va îmbrăca tricoul galben-albastru în sezonul 2018/2019. De asemenea, unul dintre cei mai buni pivoți ai Ligii Naționale, lider la recuperări, Christopher Cooper va juca pentru al treilea sezon la Sibiu.

Kevin Hardy, baschetbalistul în vârstă de 25 de ani, măsoară 1,88m. El a petrecut două sezoane alături de echipa lui Dan Fleșeriu, între 2015 și 2017, iar acum revine la Sibiu, după ce, în ultimul an a jucat în NBA G League, în tricoul celor de la Rio Grande Valley. Hardy este un jucător recunoscut pentru faptul că este extrem de atletic, rapid și care poate juca atât poziția 1, cât și 2 sau 3. În ultimul sezon petrecut la Sibiu, Hardy a jucat în 40 de meciuri și a adunat medii statistice de 13,2 puncte, 7 recuperări și 4 asist-uri.

Interviu savuros cu Hardy

Christopher Cooper, unul dintre cei mai experimentați pivoți ai campionatului, printre liderii la recuperări ai Ligii Naționale, și-a prelungit înțelegerea cu Clubul sibian și va juca pentru al treilea sezon consecutiv pentru BC CSU Sibiu. În vârstă de 28 de ani, Chris a fost, în sezonul 2017/2018, unul dintre jucătorii de bază ai echipei, reușind în 39 de meciuri să contabilizeze medii statistice de 9,2 puncte, 8,4 recuperări și 1,7 pase decisive, cu un indice al eficienței de 15,8. csu timisoara #10-11

Conducerea BC CSU Sibiu împreună cu staff-ul tehnic continuă campania de formare a lotului pentru noul sezon 2018-2019.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus