Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
-1°C

FOTO Depășire periculoasă în Dealul Dăii: un șofer de 19 ani a ajuns la spital

FOTO Depășire periculoasă în Dealul Dăii: un șofer de 19 ani a ajuns la spital

Șoferul vinovat are 20 de ani, iar cel care circula regulamentar - 19 ani. Accidentul rutier s-a produs din cauza depășirii neregulamentare.

Inspectoratul Județean al Poliției a anunțat că miercuri seara, aproximativ la ora 18:30, pe DJ106 în afara localității Daia, a avut loc o coliziune între două autoturisme pe fondul depășirii neregulamentare.

„Șoferul vinovat are 20 de ani, circula spre Agnita. O persoană rănita. Este vorba despre șoferul mașinii conduse regulamentar”, a precizat Ionut Natea, inspector al Serviciului Rutier Sibiu. Șoferul nevvinovat are 19 ani, este conștient, dar a fost transportat la UPU Sibiu cu fractură de coloană cervicală. Acest lucru a fost confirmat și de Serviciul Ambulanță Sibiu.

Potrivit poliției, ambii conducători sunt din Sibiu. Traficul în zonă este îngreunat la această oră.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Xxx

Acum 5 ani

OPRITI NEBUNIA ASTA! Nu trece o zi fara sa auzi de un accident ! Politia ce face ? A innebunit lumea! si in oras.Merg ca nebunii ! Dapa' i in afara ! Mai multa politie pe drum, amenzi mai mari !
Raspunde

Anonymus

Acum 5 ani

politia doarme bine mersi in sediu sau prin masinile cu care stau la panda in loc sa faca preventie... dar ei nu stiu ce inseamna asta :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus