Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Uite că se poate!

Uite că se poate!

Cu adevărat o investiție necesară aeroportului, în sensul dezvoltării unui terminal air-cargo, pe terenul și hangarul aflate în administrarea acestuia! (vezi articol în Turnul Sfatului)

Culmea, exact locația pe care Consiliul Județean Sibiu (CJ Sibiu) voia să o concesioneze în vederea construirii unui centru de afaceri (nicio legătură cu aviația), demers inițiat de Cameră de Comerț Industrie și Agricultura din Sibiu, inițiativă îmbrățișată de către președintă CJ Sibiu. Da, este vorba despre acel teren prezentat că fiind la capătul lumii, total neproductiv pentru aeroport, însă totuși legat de aeroport!

Aproape se sugera că doar un ofertant își permite o investiție pe terenul și hangarul 'nevalorificate' de către aeroport, intenția fiind de schimbare a destinației, uzând de înscrisurile din strategia de dezvoltare a județului, respectiv dezvoltarea unui centru de afaceri.

Ei bine, se pare că lucrurile vor stă altfel!

Îi felicit pe cei de la JBC Eden pentru deschiderea pe care au arătat-o în a investi, pentru oportunitatea momentului, pentru faptul că au menționat că au început discuțiile cu conducerea aeroportului încă de acum 2 ani (în perioada mandatului meu de administrator).

Salut Clubul Economic German Transilvania pentru faptul că a încurajat o colaborare cu o companie precum JBC Eden!

Am încredere că se vor găsi atât înțelepciunea, cât și viziunea necesară în rândul consilierilor județeni, dar și în rândul membrilor Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu, respectând rigorile legii, încât să încurajeze proiectul companiei JBC Eden. Acest proiect completează perfect destinația terenului și a hangarului: un centru air-cargo pentru aeroportul din Sibiu!

Este o oportunitate uriașă pentru aeroportul nostru!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Alex

Acum 5 ani

Este vorba de doua terenuri diferite, ori nu sunteti bine informat ori doriti sa dezinformati.
Raspunde

Din_interior

Acum 5 ani

Care doua terenuri diferite? Despre ce vorbiti, Alex?
Raspunde

thindicatul sovaielnic

Acum 5 ani

Cargo trebuia finanata din bani POR conform stragiei REGIONALE, facuta pe bani europeni! Parca se legasera de ceva side pe la Bucuresti prin masterplanul de transport? De ce nu se finanteaza din bani europeni ca parca sunt cu duiumul si iarasi asteptam "americanii" ???? Si sa ma lumineze si pe mine cineva: Strategia judeteana a scapat de geniul domnului director Iordachescu sau strategia a fost "dedicata" dar totusi intocmita profesionist? Ca miroase a grup infractional si tircumstante agravante !? Mai sapati domnule Faraon ca altfel va nbanuim de fumigene si blat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus