X
ciprian faraon1

Uite că se poate!

Cu adevărat o investiție necesară aeroportului, în sensul dezvoltării unui terminal air-cargo, pe terenul și hangarul aflate în administrarea acestuia! (vezi articol în Turnul Sfatului)

Culmea, exact locația pe care Consiliul Județean Sibiu (CJ Sibiu) voia să o concesioneze în vederea construirii unui centru de afaceri (nicio legătură cu aviația), demers inițiat de Cameră de Comerț Industrie și Agricultura din Sibiu, inițiativă îmbrățișată de către președintă CJ Sibiu. Da, este vorba despre acel teren prezentat că fiind la capătul lumii, total neproductiv pentru aeroport, însă totuși legat de aeroport!

Aproape se sugera că doar un ofertant își permite o investiție pe terenul și hangarul ‘nevalorificate’ de către aeroport, intenția fiind de schimbare a destinației, uzând de înscrisurile din strategia de dezvoltare a județului, respectiv dezvoltarea unui centru de afaceri.

Ei bine, se pare că lucrurile vor stă altfel!

Îi felicit pe cei de la JBC Eden pentru deschiderea pe care au arătat-o în a investi, pentru oportunitatea momentului, pentru faptul că au menționat că au început discuțiile cu conducerea aeroportului încă de acum 2 ani (în perioada mandatului meu de administrator).

Salut Clubul Economic German Transilvania pentru faptul că a încurajat o colaborare cu o companie precum JBC Eden!

Am încredere că se vor găsi atât înțelepciunea, cât și viziunea necesară în rândul consilierilor județeni, dar și în rândul membrilor Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu, respectând rigorile legii, încât să încurajeze proiectul companiei JBC Eden. Acest proiect completează perfect destinația terenului și a hangarului: un centru air-cargo pentru aeroportul din Sibiu!

Este o oportunitate uriașă pentru aeroportul nostru!

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    thindicatul sovaielnic

    Cargo trebuia finanata din bani POR conform stragiei REGIONALE, facuta pe bani europeni! Parca se legasera de ceva side pe la Bucuresti prin masterplanul de transport? De ce nu se finanteaza din bani europeni ca parca sunt cu duiumul si iarasi asteptam “americanii” ???? Si sa ma lumineze si pe mine cineva: Strategia judeteana a scapat de geniul domnului director Iordachescu sau strategia a fost “dedicata” dar totusi intocmita profesionist? Ca miroase a grup infractional si tircumstante agravante !? Mai sapati domnule Faraon ca altfel va nbanuim de fumigene si blat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact