Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

„Vulpoiul”, în regia lui Florin Zamfirescu, prima reprezentație la ”Ion Besoiu”

„Vulpoiul”, în regia lui Florin Zamfirescu, prima reprezentație la ”Ion Besoiu”

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă joi, 26 iulie 2018, de la ora 19:30, prima reprezentație a spectacolului „Vulpoiul” în Sala Studio din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, locație de spectacole recent redeschisă anul acesta, cu ocazia FITS 2018, după o perioadă de aproape trei ani în care întreg spațiul a fost închis pentru renovare și reautorizare.  

Spectacolul cu piesa „Vulpoiul” de H. D. Lawrence, în regia lui Florin Zamfirescu a avut premiera la TNRS în urmă cu treisprezece ani, în data de 9 aprilie 2005. Reprezentația de joi, 26 iulie, îi va avea în distrbuție pe Veronica Arizancu, Cendana Trifan și Florin Coșuleț și este totodată primul spectacol pe care TNRS îl prezintă publicului în Sala Studio din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu”, după redeschiderea, în iunie 2018, a acestei locații de spectacole.

Biletele pentru spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu pot fi cumpărate de la Agenția Teatrală (Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17, Sibiu), de marți până sâmbătă în intervalul orar 11:00 – 18:00, duminica, între orele 10:00 – 14:00, online de pe siteul oficial al teatrului, fără niciun cost suplimentar: www.tnrs.ro/program, cu treizeci de minute înainte de începerea spectacolului, la intrarea în sala de joc, în limita locurilor rămase disponibile sau de pe siteul partenerului entertix.ro. Biletele cumpărate online, pot fi prezentate, la intrarea în sala de spectacol, în format electronic – nu este necesară printarea acestora.

 

Autorul piesei: H. D. Lawrence

Regia: Florin Zamfirescu Dramatizare de Allan Miller Traducerea și adaptarea: Cătălina Mustaţă Scenografia: Alin Gavrilă Asistent regie: Diana Fufezan În distribuție: Veronica Arizancu, Cendana Trifan, Florin Coşuleţ

Durata aproximativă: 1h 20 min

 

Foto: Dragoș Dumitru

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dorin

Acum 5 ani

dramatic dar dragut o porcarie fireasca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus