X
drumuri virgil istrate

Drumarii sibieni, invocați în zăpezile Italiei de un coleg de-al lor

Inițialele Secției Drumuri Naționale Sibiu, alături de tricolor, sunt purtate zilele acestea prin zăpezile din nordul Italiei, unde inginerul sibian Vasile Istrate se află într-o expediție.

Șef al compartimentului Mecanizare din cadrul SDN Sibiu, inginerul Virgil Istrate este pasionat de alpinism. În prezent, el se află într-o expediție în Alpii Italiei, de unde a trimis colegilor săi mai multe fotografii. Una din aceste fotografii a fost postată de Regionala de Drumuri și Poduri Brașov pe pagina proprie de Facebook. “Îi ținem pumnii colegului nostru ing. Virgil Istrate, care în aceste zile se află într-o expediție pe vârfului Gran Paradiso din Alpii italieni, înalt de 4061 de metri. Virgil a demonstrat și de acesta dată că, pe lângă pasiunea lui pentru alpinism, este și drumar până în măduva oaselor pentru că peste tot poartă cu el un banner cu însemnele Secției Drumuri Naționale Sibiu. Mult succes!“, este mesajul care însoțește fotografia publicată de drumari.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact