X
mancare to go micile afaceri (2)

Micile afaceri: Mâncare „to go” pentru sibienii grăbiți

Dorin Molnar are 34 de ani, este sibian prin alianță și își dorește să aducă ceva nou în Sibiu. Tocmai de aceea a creat un mic local cu mâncare ”to go”, foarte accesibil tuturor celor care trec grăbiți zilnic pe Bulevardul Victoriei și simt nevoia să mănânce poate ceva proaspăt și făcut rapid. Dodo’s Hot Dog este de fapt un singur om, care face de toate.

A deschis doar de trei luni, iar afacerea merge destul de greoi deocamdată, povestește Dorin. Totuși, pentru că tot ceea ce face, face cu plăcere, nu simte chiar atât de tare greutățile. Și-ar dori însă ca mai multe persoane să îi treacă pragul și să guste unul din preparatele lui.

„De trei luni am afacerea, dar e mai greu, în sensul că încă nu vin oamenii. Nu am apucat încă să <<semnalizez>> corespunzător afacerea, iar după toate investițiile pe care le-am făcut în afacere, acum nu au mai prea rămas bani și pentru publicitate. Oamenii trec în goana lor pe aici în fiecare zi, dar nu știu pe lângă ce trec”, spune tânărul antreprenor.

mancare to go micile afaceri (1)

În ceea ce privește pasiunea pentru gătit, Dorin spune că este ceva ce a descoperit încă din liceu. Să facă mâncare este o activitate care îi face plăcere, așa că în acest fel nu simte niciodată că muncește efectiv.

„Îmi doream un loc de muncă și e mai greu să îți găsești. Aveam niște bani puși deoparte, de gătit gătesc încă din clasa a noua și îmi place foarte mult, așa că tot ce fac aici fac singur și fac cu mare plăcere”

mancare to go micile afaceri (6)

Spicy Dog, Virsli Dog sau Greek Dog, cartofi prăjiți cu sosuri, dintre care două sunt chiar rețete proprii, cartofi spiralați și salate de mai multe feluri sunt preparatele cu care se laudă Dorin și totul este făcut acolo, în fața clientului. Ceea ce face localul să fie practic pentru cei grăbiți este că absolut orice se poate lua „to go” și se poate mânca în drum spre lucru, școală etc.

„Mă descurc, deși sunt doar eu. Caut să fac totul rapid și totuși proaspăt în același timp, chiar dacă poate vin mai multe persoane deodată să își ia ceva „to go”. Mă mișc cât de repede pot și le ofer în același timp calitate”

Dorin Molnar poate fi găsit pe Bulevardul Victoriei nr. 13, colț cu Strada Justiției, între 10:00 și 21:00.

mancare to go micile afaceri (1) mancare to go micile afaceri (2) mancare to go micile afaceri (3) mancare to go micile afaceri (5) mancare to go micile afaceri (4)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pepe

  Cind am fost eu in Togo erau unii bastinasi care ma fugareau si strogau food? food. Cred ca de acolo vine acest concept ” food to go” . Succes ca sint multi trecatori grabiti.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un grup de turisti din Valcea

  mai era unul in cisnadie, venea cica noaptea cu un pachet de tigari acasa la manelisti – alt inventator de afaceri .. mai misca ala?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact