X
ponta

Partidul lui Ponta caută oameni la Sibiu. “Facem parte din generația «milenialilor»“

Reprezentanții partidului Pro România anunță că au activat o filială și la Sibiu și invită “milenialii“ să li se alăture.

Deocamdată, filiala sibiană a Pro România nu are un reprezentant asumat. Comunicatul de presă prin care este anunțată “activarea“ proiectului politic Pro România și la Sibiu nu este asumat, iar la numărul de telefon afișat pe pagina de Facebook a filialei, deocamdată, nu a putut fi contactat nimeni.
“Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că proiectul politic Pro România este activ, oficial, și în județul Sibiu. (…) Pro România Sibiu este mai mult decât un partid politic. Conducerea sa este formată din oameni tineri, patrioți, bine pregătiți, fără antecedente penale sau politice, oameni care își doresc să asculte vocea oamenilor simpli și să o transpună într-un proiect de țară“, se arată în comunicatul pe care Pro România l-a remis redacției Turnul Sfatului.

Cei de la partidul pe care fostul premier Victor Ponta l-a lansat oficial la finele lunii mai din acest an îndeamnă sibienii să li se alăture, deoarece vor să facă o altfel de politică. “Cei mai mulți dintre noi facem parte din așa numita generație a «Milenialilor», avem concepte bine definite, pragmatice, realizabile și credem într-o democrație sănătoasă, echilibrată și coerentă. A sosit timpul să ne distanțăm de cutumele politice ale ultimilor 30 de ani și să creionăm un proiect solid, capabil să acorde sprijin fiecărui cetățean“, mai scriu cei de la Pro România, care îi îndeamnă pe potențialii noi colegi să se înscrie prin intermediul site-ului partidului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  pai cum nu
  stirbet si trihinea /pdl/fara partid
  dna dr siterli/fara de partid
  cinddrea /fara de partid
  si adina gorghiu din tecucu va vrea!
  continuam PINOCHIO
  dna Ponta -Sirbu fica de fost secu!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nobody like everybody

  @ dancp2
  Amice, n-am inteles nimic din postarea ta. Nici ca mesaj, nici lingvistic. N-am nimic cu tine, crede-ma, esti liber sa-ti spui parerea ca noi toti, dar, te rog, fa-o intr-un mod in care sa pricep ce vrei, altminteri ma vad nevoit sa-mi feresc inteligenta de contactul cu comentariu le tale. De altfel nick name- ul tau e foarte asemanator cu denumirea unui solvent utilizat in industria alimentara pentru curatarea grasimii din prajitoarele cu ulei…..
  Insa, jur, iti respect toate libertatile pe care le ai conferite de legile in vigoare, plus cele morale pe deasupra!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact