Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vârstnic cu permisul suspendat, prins la volan, în Apoldu

Vârstnic cu permisul suspendat, prins la volan, în Apoldu

Un bărbat de 67 de ani a fost prins ieri după-masa de polițiștii sibieni, conducând un autoturism deși avea permisul de conducere suspendat.

Bătrânul a fost prins pe raza localității Apoldul de jos, în jurul orei 18:45. În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Tot ieri, în jurul aceleiași ore, polițiștii au prins încă un șofer care conducea fără să dețină acest drept. De această dată însă a fost vorba despre un tânăr de 17 ani din Mălâncrav. Tânărul a condus un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Și în acest caz s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dar și pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

COCA & COSTY

Acum 5 ani

...lasati mosu in PACE !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus