X
37652694_2467368610156202_8226807218930974720_n

Accident grav pe Valea Oltului.  Opt răniți, printre care și un copil de un an Foto/video

Actualizare ora 20,30 Potrivit IPJ Vâlcea, traficul pe Valea Oltului a fost deblocat. Sunt formate coloane de autoturisme de 6-7 kilometri pe ambele sensuri de mers şi plouă torenţial.

Actualizare 2 Pe DN 7 se circulă alternativ, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea. În cele din urmă, opt persoane au fost transportate la spital, cinci persoane din mașina care a intrat în depășire neregulamentară. Doi copii se aflau în autovehicul, ambii fiind răniți.  Ceilalți trei răniți se aflau în mașina care circula regulamentar.

Actualizare Cinci dintre cei răniți în accident se aflau în mașina care a intrat în depășire și două în autoturismul care circula regulamentar.

accident valea oltului (1)

Știre inițială. Accident rutier grav pe DN 7, în comuna Câineni, la km 227+500. Din primele informații, opt persoane sunt rănite, printre care si un copil de un an.  Două autoturisme au fost implicate într-un accident, duminică, în jurul orei 18. Tot din primele informații transmise de IPJ Vâlcea, șoferul unei  mașini s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule, într-o curba fără vizibilitate, cu marcaj continuu și a lovit frontal o mașină care venea din sens opus, aceasta fiind aruncată din impact peste balustrada de protecție, în afara parții carosabile. Traficul este blocat total momentan.

accident valea oltului (2)

 foto principala Info Trafic Vâlcea

accident caineni 2 accident caineni 3 accident caineni1

Sursa foto: Daniel Zdrânc

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vremsatraim

  “șoferul unei mașini s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule, într-o curba fără vizibilitate, cu marcaj continuu” – Soferule…daca n-ai murit, speram sa nu supravietuiesti !!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lucas E

  Criminalul asta de sofer kamikaze clar are permis pe spaga, cum sa depasesti coloana de masini in curba pe linie dubla continua ?

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  si asta pentru ca politia in loc sa faca preventie prin patrulare pe zona respectiva si in general pa Valea Oltului sta prin boscheti si se plange ca pe noua lege nu vor mai putea sa ii prinda pe acesti kamikaze cu radarul. Consuma ceasi benzina si timp stand pe loc intr-un loc decat sa faca patrulare cu masini neinscriptionate asa cum se face si in tarile civilizate si sa ii prinda pe acesi imbecili si sa ramana complet fara carnet…

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact