X
va vedem arat foto Sorin Bobis Facebook

FOTO VIDEO Mesajul protestatarilor din Sibiu a fost arat pe un câmp din Cluj

Mesajul ”Vă vedem” cu tot cu ”ochii Sibiului” a fost arat pe un câmp din apropierea Clujului, în semn de protest față de actuala conducere politică.

Mesajul ”Vă vedem” însoțit de o reprezentare stilizată a ”ochilor Sibiului” este logo-ul protestelor care de 200 de zile au loc, la fiecare prânz, în fața sediului PSD din Sibiu. Același mesaj și aceeași reprezentare stilizată a fost arată, sâmbătă după-amiaza, pe o mirișite din satul Sâmboleni, județul Cluj. ”Niște țărani. Vă vedem din Sâmboleni. Ultima operă de artă realizată împreună cu Alexandre și prietenii din Cluj și Mureș. Ca o curiozitate, noua postare din teren are orientare sud-est, taman spre București”, a scris Sorin Bobiș, pe pagina sa de Facebook, unde a postat imaginile cu arătura de vară.

va vedem arat foto Sorin Bobis 2 Facebook

Sorin Bobiș este cel care, în urmă cu trei zile, a devenit rapid cunoscut la nivel național pentru un alt mesaj scris cu litere de câte 60 de metri fiecare, pe un alt câmp din zona Clujului. Mesajul care aduce injurii la adresa PSD se poate vedea cel mai bine din avion.

Sursa foto: Facebook / Sorin Bobiș

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Monica Gligor

  I-as aresta pe toti acesti infractori care ponegresc tara si partidul de guvernamant! Iar vor cei 3 hipsteri care nu au mers la vot sa schimbe oranduirea votata de milioanele de romani patrioti???

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Art. 30 – Libertatea de exprimare
  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
  (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
  ….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   carcotasul de serviciu

   Da, da, libertatea de exprimare, dar de ce sa purci un camp cu porcariile de lozinci ca m….. Dragnea? Chiar nu mai un un dram de bun-simt? Vai de capul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact