X
dragnea-13

Liderul PSD anunţă referendum pentru modificarea Constituţiei

Un referendum pentru modificarea Constituției României, în vederea redefinirii familiei, ar putea fi organizat pe data de 30 septembrie sau la începutul lunii octombrie, a anunțat lideurl PSD, Liviu Dragnea.

„Am discutat şi cu colegii, şi la începutul lunii septembrie, în prima săptămână trebuie să fie votul în Senat pentru declanşarea referendumului, în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fie votul pentru declanşarea referendumului şi referendumul poate fi organizat fie pe 30 septembrie, fie în prima duminică din octombrie. Trebuie să prindem în buget, la rectificare referendumul. Nu e obligatoriu să fie duminică şi să fie doar o zi referendumul”, a declarat, marţi, liderul PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Acesta a adăugat că speră ca în aceeaşi perioadă să fie încheiate dezbaterile cu reprezentanţii societăţii civile şi cu toate părţile implicate pentru a avea un proiect care să reglementeze parteneriatul civil, potrivit Mediafax.

„Susţin în continuare că trebuie să avem o astfel de lege. Nu am fost şi nu voi fi nicioată intolerant. Trebuie să clarificăm noţiunea de familie, dar şi parteneriatul civil pentru că orice român trebuie să aibă posibilitate să aibă opţiunea să trăiască cum vrea, fără să deranjeze pe altcineva”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat dacă susţine posibilitatea dreptului de adopţie pentru cuplurile format din persoane de acelaşi sex, Dragnea a răspuns: „Eu personal am o rezervă aici”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviana Sangatineanu

  Dacă domnul Dragnea era președintele tuturor Românilor din anii 90 acum depășeam cu mult Germania si Anglia! 30 de ani nu am fost lăsați să ne dezvoltăm tara de străini si ne-au furat avuția neamului! Cine nu e ortodox sa fie dat afara din tara ca nu e roman!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Tulai' Doamne!

   La ce depaseai Germania si Anglia? La furturi, la tunuri finaciare ..acoperite de legea facuta de iubitul tau conducator – pai la asta am fost mereu primii…la ani lumina de Vest. Incearca sa iesi din minciuna comunista “ca noi, romanii, suntem cei mai tari ” . Ai fost , macar in vizita , in Germania , Franta, Anglia? …sau macar in Ungaria?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  De acord, dar nu revizuire comunista gen Iorgovan sau hoteasca gen Dragnea.

  Constitutia trebuie schimbata, inclusiv forma de guvernamant.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rosu

  Neaparat trebe lasata familia traditionala asa cum o stim cu totii!
  Si desfiintate casele de femei. Ca nu mai poate omu sa-si bata muierea, ca gata, fuge de acasa.
  Asta-i treaba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact