X
inot copii baia populara neptun (3)

Baia Populară Sibiu se închide de la 1 august (CP)

Baia Populară Sibiu se va închide publicului din 1 august. Într-o primă etapă se va elibera clădirea pentru a permite ulterior începerea lucrărilor de modernizare contractate cu finanţare din bugetul local.

Lucrările propriu-zise vor începe după obţinerea avizelor necesare din partea Direcţiei Judeţene de Cultură Sibiu şi a Inspectoratului de Stat în Construcţii, ultimele aprobări necesare documentaţiei tehnice.

Reamintim că lucrările în valoare de 12,1 milioane de lei includ reabilitarea structurii de rezistenţă a clădirii, modernizarea instalaţiilor, restaurarea elementelor istorice ale imobilului, modernizarea bazinului, diverse recompartimentări şi extinderi, precum şi instalarea unui sistem de monitorizare a clădirii pentru eficientizarea consumului de utilităţi.

Clienţii Băii Populare sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere faţă de disconfortul creat urmare a închiderii acesteia, investiţia urmând să îmbunătăţească condiţiile şi serviciile oferite de acest obiectiv public.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Anunțuri publice
  • Contact