Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Baronul Samuel von Brukenthal se va plimba mâine prin Sibiu

Baronul Samuel von Brukenthal se va plimba mâine prin Sibiu

Baronul și Sophia von Brukenthal se vor plimba mâine pe mai multe străzi din centrul orașului, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a Baronului Samuel von Brukenthal. 

Cele două personaje vor putea fi întâlnite la plimbare pe străzile Nicolae Bălcescu, Tribunei, Mitropoliei, în Piaţa Huet, pe Podul Minciunilor, în Piaţa Mică, lângă Turnul Sfatului şi în Piaţa Mare, unde vor distribui dulciuri şi vor sta de vorbă cu sibienii. Sunt programate două astfel de plimbări, una de la ora 10:00 și cea de-a doua de la ora 13:00. În funcție de starea vremii, acestea ar putea fi reprogramate.

Muzeul Naţional Brukenthal oferă de asemenea vizitare gratuită în Palatul Brukenthal - Galeria de Artă Europeană şi Galeria de Artă Românească.

Samuel von Brukenthal s-a născut pe 26 iulie, 1721, la Nocrich.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Critic

Acum 5 ani

O sa ii tragă pe roata pe Horea și Cloșca? Sau numai se plimba?
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

nu o sa le dea niste euroi de un snitzel
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus