Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FC Hermannstadt joacă vineri cu FC Botoșani. ”Încercăm să scoatem maximum”

FC Hermannstadt joacă vineri cu FC Botoșani. ”Încercăm să scoatem maximum”

Echipa sibiană joacă, vineri seară, de la ora 21:00, în deplasare, cu FC Botoșani, un meci contând pentru etapa a II-a. După victoria obținută în runda inaugurală, scor 1-0, la Tg. Mureș, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, jucătorii lui Alexandru Pelici speră să rămână neînvinși în actualul sezon și după meciul cu echipa pregătită de Costel Enache. ”Va fi un meci greu, ca toate celelalte, de fapt. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum de fiecare dată. Întâlnim o echipă bună, care a fost surpriza Ligii 1, în turul sezonului precedent. A jucat în cele din urmă în play-out, dar a terminat pe locul secund, după Dinamo. Botoșaniul are un antrenor care poate fi luat drept exemplu, drept model, atât din punct de vedere profesional, cât și ca om”, a declarat Alexandru Pelici.

Partida dintre FC Botoșani și FC Hermannstadt este un bun prilej de reîntâlnire între Pelici și Enache. Cei doi au fost colegi la cursurile Pro. ”Îl cunosc foarte bine pe antrenorul Botoșaniului, pe Costel Enache. Am fost colegi la cursurile Pro. De-abia aștept să îl reîntâlnesc”, a mai spus Pelici.

IMG_6947

Tehnicianul echipei FC Hermannstadt a făcut o singură modificare în lot, față de meciul cu Sepsi. Ionuț Stoica a fost inclus în lotul de 18 care a făcut deplasarea la Botoșani. Fundașul l-a înlocuit pe grecul Bruno Chalkiadakis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 5 ani

io zic sa incercati sa bagati....
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

numarati din 3 in 3 vatrebe puncte
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus