X
carabulea-a-semnat-vanzarea-actiunilor-la-banca-carpatica-unui-fond-de-investitii-din-sua-33109

Tranzacție record. Sediul central al fostei bănci Carpatica, scos la vânzare

Patria Bank – banca ce a fuzionat cu Banca Comercială Carpatica – a decis să scoată la vânzare imobilul în care fosta bancă sibiană a avut sediul central.

Prețul de vânzare rezultat în urma evaluării imobilului de pe strada Autogării este de 6,85 milioane de euro, fără TVA, fapt care transformă oferta într-una din cele mai mari din zonă în acest moment. Suprafața utilă a imobilului scos la vânzare este de 5.955 de mp, desfășurată pe patru niveluri (P+3E).
“Patria Bank rămâne în Sibiu și în cele 63 de orașe unde suntem prezenți. În patrimoniul nostru avem o serie de active imobiliare în care operează sau nu unități bancare, active imobiliare supuse unui exercițiu de piață pentru a identifica oportunitatea de a fi valorificate, ele nereprezentând active «core» pentru banca. Pentru noi este important să oferim servicii și produse bancare cât mai bune, în locații optime, motiv pentru care ne concentrăm resursele în această direcție, și mai puțin în gestionarea de active imobiliare“, răspund cei de la Patria Bank referitor la decizia de a scoate la vânzare fostul sediu central al Băncii Carpatica.

Înființată în 1999 la inițiativa omului de afaceri Ilie Carabulea, la Sibiu, Banca Comercială Carpatica a ajuns – 14 ani mai târziu – la o rețea de aproape 140 de unități teritoriale, dintre care cinci în Sibiu. În primăvara lui 2016, pachetul majoritar a fost preluat de Patria Bank (fosta Nexte Bank), în iunie, sediul central al băncii a fost mutat la București, iar de la începutul lunii mai 2017, Carpatica și Patria au devenit o singură bancă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  De cand intentia de vanzare inseamna tranzactie?
  Conform dex: “TRANZÁCȚIE, tranzacții, s. f. Convenție între două sau mai multe părți, prin care se transmit anumite drepturi, se face un schimb comercial etc.; p. gener. înțelegere, învoială, acord.”

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lungul drum al noptii catre creier

  va somez public sa ne spuneti cui s-a vandut imobilul. Daca nu, inseamna ca publicati stiri false in mod intentionat. Ceea ce este infractiune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact