Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Ilie Carabulea vinde hotelul Libra

Ilie Carabulea vinde hotelul Libra

La doi ani după ce l-a cumpărat de la creditorii fostei întreprinderi Balanța, fostul hotel Libra este scos la vânzare de către Atlassib Hotels, firma controlată de omul de afaceri Ilie Carabulea.

Hotelul Libra a fost construit în anii 2006 – 2007, având cinci etaje peste parter și un al șaselea etaj retras, fiind încadrat la categoria trei stele. A fost cumpărat de Atlassib Hotels în februarie 2016, pentru suma de 1,375 de milioane de euro. După achiziția hotelului, Carabulea a mai cumpărat teren din cel ocupat de fostele hale Balanța și a reproiectat amenajările interioare, fațada și amenajarea parcării exterioare. Înainte de a demara lucrările, însă, omul de afaceri sibian a luat decizia de a vinde. “Hotelul are trei atu-uri principale și anume: 63 camere și un apartament, centru Spa atât pentru clienții cazați, cât și pentru persoanele din afara hotelului, două săli de conferințe, restaurant pentru organizare evenimente cu priveliște panoramică spre centrul Sibiului și munții Făgăraș“, arată reprezentanții agenției prin care hotelul a fost pus în vânzare în exclusivitate. Prețul stabilit pentru întreaga proprietate este de 2,6 milioane de euro. “Construcția este formată din trei corpuri de clădire interconectate, cu diferite regimuri de înălțime și anume: primul corp este reprezentat de o clădire cu regimul de înălțime P+6E, al doilea corp este reprezentat de o clădire cu regimul de înălțime S+P+2E și al treilea corp este reprezentat de o clădire cu regimul de înălțime S+P“, detaliază sursa citată.

Hotelul situat pe Calea Gușteriței, la nr. 20 (dincolo de Podul Gării) are o suprafață totală de peste 5.100 de mp, cu o suprafață utilă de peste 4.000 de mp. Zona de Spa se află la parter, iar etajul șase este proiectat pentru un bar panoramic. Terenul aferent construcției are o suprafață totală de 2.231 de mp.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 5 ani

pai nu erea a lui FRAU ARITON PDL/FRAU TURCAN PDL ?
Raspunde

McD

Acum 5 ani

...sa vedeti ce imagine panoramica are spre curtea fostei intreprinderi Balanta si spre Gusterita...te duci de acolo imediat...si nu mai revii...
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 5 ani

A jucat averea la poker si nu mai are bani,saracu!
Raspunde

NOTAR

Acum 5 ani

Ce faci unchiesu ? so gatat lichiditatile ??
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Salvamont

Acum 5 ani

UN CORUPT!
Raspunde

Niculina

Acum 5 ani

...ne vedem in strainezia - te astept
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus