X
astrid fodor (20)

Primăria Sibiu îi răspunde prefectului, care s-a arătat șocată de organizarea Summitului UE din 2019: Declarații nedocumentate

Primăria Municipiului Sibiu a transmis vineri după-masă un răspuns la acuzațiile lansate joi de prefectul județului, Adela Muntean.

Primăria îi sugerează prefectului să pună umărul la organizarea Summitului UE de anul viitor, în loc să se lanseze în declarații nedocumentate care afectează imaginea Sibiului.

Reamintim că Adela Muntean s-a arătat șocată după ce a văzut solicitările instituțiilor sibiene către Guvern pentru organizarea Summitului UE din 2019.

Redăm mai joi răspunsul Primăriei Sibiu:

”Urmare a declarațiilor doamnei Prefect Adela Muntean cu privire la pregătirile pentru Summitul din 9 mai 2019, eveniment organizat de Guvernul României, prin Ministerul Afacerilor Externe, Primăria Sibiu face următoarele precizări:

Primăria Municipiului Sibiu a solicitat din timp fonduri de la bugetul de stat pentru amenajarea sistemului de supraveghere video, corespondența cu Ministerul Afacerilor Externe începând în 21 noiembrie 2017, imediat după prima întâlnire pe tema Summitului care a avut loc la București. A urmat o corespondență amplă cu Cabinetul Prim-Ministrului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Finanțelor și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și au fost organizate mai multe întâlniri în Sibiu și în București. Precizăm pe această cale că Primăria Sibiu și instituțiile enumerate mai sus au o colaborare bună pe această temă, care s-a concretizat până în prezent cu contractarea și realizarea de către Primăria Sibiu a întregii documentații tehnice necesare implementării acestui proiect și emiterea hotărârii de Guvern pentru alocarea parțială a fondurilor necesare în data de 24 iulie.

În acest context considerăm că ar fi mai eficient și constructiv ca, printr-o colaborare instituțională corectă, Instituția Prefectului Sibiu să se concentreze pe sprijinirea eforturilor instituțiilor sibiene implicate într-un fel sau altul în buna desfășurare a acestui important eveniment, și nu pe declarații publice nedocumentate, care pot afecta imaginea orașului, dar mai ales imaginea țării care va deține în prima jumătate a anului viitor Președinția Consiliului Uniunii Europene”.

Citește și:

Prefectul Sibiului despre organizarea Summitului din 2019: Am rămas șocată! Cum Dumnezeu doar acum ne trezim?!

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pepe

  Razbelu titanelor! Tante primar contra lu duoamna perfect. Cele mai femei de succes di regiune. Se vede cu ochiul liber cum se gestioneaza orasul si judetul. Doar Veorica de la capitala e mai tare.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Robert

  Cred ca ar fi fost mai intelept ca d-na Preferct sa fi tacut…da foarte prost ( pentru prefect ) ca intr-un oras din Ardeal sa indeplinesti cu ” slugarnicie” comenzile partidului. Exemplu concret il avem cu Trif….E mare lucru’ sa stii cand trebuie sa taci….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    zzz

    tu la ce agentie de stat sugi tzatza de esti asa mare trubadur (adica canti in struna unor nulitati ca trif si ipochimenei de la prefectura)?

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ceatean neinteresat de circ

  sa vedem bugetele Primariei si Cj!!! Cat ati alocat, proportional cu alte alocari???
  Si apoi luam de bunacredinta cererea d-voastra.
  Altfel se aplica zicala “prost nu-i cine cere, prost ii cel ce da!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact