X
elicopter SMURD salvamont muntii fagaras

Actualizare. Trei persoane electrocutate. Una este preluată de elicopterul SMURD

Actualizare Bărbații răniți au vârste de 31, 32 și 33 de ani.  Doi dintre ei au arsuri pe 15% din corp și sunt internați la secția de chirurgie plastică a Spitalului Județean din Sibiu.  Al treilea are arsuri pe 50 % din corp si va fi transportat la spitalul de arși din București cu elicopterul SMURD.

Știre inițială. Trei persoane au fost electrocutate în această dimineață, pe Șoseaua Alba Iulia, în zona nouă de blocuri. Elicopterul SMURD va prelua una dintre victime.

Două echipaje SMURD au intervenit pe Șoseaua Alba Iulia, zona cartierului Cibinium, pentru acordarea primului-ajutor medical și transportarea la spital a trei persoane electrocutate, conștiente, anunță Ramona Nistor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Este vorba despre trei bărbați cu vârste peste 30 de ani care ar fi atins un cablu electric. Cei trei lucrau cu un excavator.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Tg Mureș pentru preluarea de la SMURD C a uneia dintre persoane.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact