X
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor (CP)

În noaptea de 3 august 2018, în intervalul orar 21 – 04, firma contractată de Primăria Municipiului Sibiu va efectua ce-a de-a doua acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor din acest an. Tratamentele vor viza zonele verzi situate pe domeniul public al municipiului și constau în pulverizarea substanței active sub formă de ceață rece/caldă.

Totodată, luni, 6 august , în intervalul orar 08 – 14 echipele vor împrăștia substanța împotriva căpușelor pe zonele verzi din incinta unităților de învățământ, pregătind spațiile pentru începerea noului an școlar.

Menționăm că substanța utilizată pentru dezinsecție este inofensivă pentru oameni, însă apicultorii sunt rugați să ia măsurile care se impun pentru a-și proteja familiile de albine în perioada aplicării tratamentelor. Precizăm și faptul că această substanță respectă normele în vigoare, având avizele solicitate de legislație.

În caz de ploaie acțiunea se va reprograma la o dată pe care o vom anunța ulterior.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  LL

  Incetati cu dezinsecția de pomană. Omorati familiile de albine. Otraviti Populația. Chiar nu aveți bun simț. Pe vremea lui Ceaușescu nu am avut capuse. Hopa uite capusa. Ce puii mei. Ați innebunit la cap. Jos cu Fodor și întreaga conducere a Primăriei Sibiu. De la femeia de serviciu la Primar. Un pic de bun simț nu aveți.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Roby

  Poate ar trebui aruncata o privire si pe campurile din jurul orasului. Suntem, cel putin din cate am vazut, singurul municipiu din tara unde care este inconjurat de turme de oi. Indiferent pe ce drum iesi din localitate dai de acestea. Practic oile formeaza o centura in jurul orasului. Cred ca acolo este problema.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Mihai

   Toate animalele transporta capuse. Soareci, sobolani, iepuri, caini, pisici si chiar pasarile si soparlele. Oile nu le raspanadesc mai mult decat alte animale.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact