X
barza

Video. Operațiune de salvare a unei berze prinsă între fire electrice

Asociația Prietenii berzelor din Cristian a fost sesizată miercuri dimineață că o barză a fost prinsă între cablurile electrice. Surprinzător, pasărea era încă în viață, așa că  o operațiune de salvare a fost organizată în cel mai scurt timp, cu sprijinul SDEE Transilvania Sud.

“Un puști din Cristian ne-a anunțat în această dimineață că pe strada lui e o barză prinsa în cablurile electrice. In astfel de situatii nu te astepți să o mai gasești vie, dar barza de astăzi e o barzuță norocoasă. A fost preluată cu sprijinul SDEE Transilvania Sud, structura regională Sibiu, carora le mulțumim ca au inteles nevoia noastra de ajutor si sunt de fiecare data alături de noi și este în grija noastră urmând a fi operată zilele următoare”, se arată pe pagina de facebook a asociației. 

Asocația Prietenii Berzelor este o asociație cu membrii voluntari. Dacă doriți să le sprijiniți activitatea în continuare o puteți face astfel:
BANCA: BRD SIBIU
IBAN (LEI): RO60BRDE330SV29845983300
SWIFT: BRDEROBU
PayPal: friendsofstorks@gmail.com

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact