Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Închideri și restricții în trafic pentru reparații pe strada Ocnei (CP)

Închideri și restricții în trafic pentru reparații pe strada Ocnei (CP)

Strada Ocnei va intra în reparații după efectuarea lucrărilor de modernizare a rețelei de gaz. Reparațiile vor fi efectuate de către și pe cheltuiala societății deținătoare a rețelei de gaz care a intervenit în carosabil.

Lucrările de frezare și turnare a stratului asfaltic nou se vor desfășura sâmbătă, 4 august, între ora 5 și ora 18. Pentru executarea acestor lucrări și pentru siguranța în trafic, Comisia de Circulație a avizat următoarele închideri și restricții în trafic:

strada Ocnei va fi închisă pe tronsonul dintre intersecția cu strada 9 Mai și intersecția cu strada Zidului, sâmbătă, 4 august, între orele 5-18 • strada Plopilor va fi închisă circulației, permițându-se totuși accesul locatarilor către proprietăți • pe strada Faurului se va inversa sensul de circulație, urmând să se circule dinspre strada 9 mai spre strada Turnului pentru a se crea o rută alternativă de ieșire din orașul de jos • circulația de pe strada 9 mai va fi direcționată către strada Faurului • accesul în parcarea din Piața Mică se va face dinspre strada 9 mai, iar ieșirea din Piața Mică va fi posibilă pe strada Faurului

Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pe cât posibil pentru a evita astfel blocajele în trafic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ricardo Ceptura

Acum 5 ani

Jur că cei de la Eon Gaz au o pasiune în a distruge străzile cu asfalt impecabil, de zici că dacă nu e ca în palmă, nu pot tăia drept în vederea spargerii... de câte ori într-un dingur deceniu trebuie schimbate țevile respective? Nu au și ele o garanție minimă de 25-30 de ani?! Să nu mai menționăm că Sibiul încă plătește credit la BERD pentru strada Ocnei și alte străzi din Orașul de Jos... garanția lucrării o fi expirat poate, însă creditul era pe ani buni, iar calitatea asfaltului atât pe banda de circulație, cât și pe trotuar era peste media din restul orașului chiar și la mai bine de 3 ani după modernizare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus