Realizată în laboratorul propriu, din ingrediente 100% naturale, înghețata artizanală de la Cofetăria Sucré este cea mai bună din Sibiu, o veritabilă gelato italiana.
Îi gasiți online pe facebook și instagram.
Aflată pe strada Școala de Inot, Cofetăria Sucré este deja cunoscută în tot orașul, cele mai bune recomandări sosind de la clienții care revin special pentru un ecler franțuzesc sau o felie de tort delicios. Pentru că ne aflăm în miez de vară, acum vă puteți și răcori la Cofetăria Sucré cu o gelato de ciocolată belgiană – realizată din ingrediente autentice importate din Belgia, cu o gelato din iaurt grecesc și fructul pasiunii sau cu gelato cheesecake cu afine, printre multe, multe alte sortimente. Unele dintre cele mai interesante înghețate sunt cea neagră, cu aromă de cocos și cărbune activ, si cea cu caramel sărat.
De la smântână, unt și lapte, până la fructe, tot ce intră în compoziția produselor este foarte atent analizat, se pune mare preț pe calitatea ingredientelor si se dorește pe cât posibil acestea să fie biologice și locale.
”Ca să vă dau un exemplu, noi folosim în această perioadă afine pe care le procurăm din două surse. Pe de o parte avem afinele de cultură bio, care nu sunt stropite și provin de la o plantație ecologica din apropiere. Pe de altă parte avem afinele de munte, culese din zone înalte, curate. Și cu zmeura procedăm la fel”, spune Casandra Rociu, proprietara cofetăriei.Alte sortimente de înghețată delicioasă sunt: Kinder Bueno, fistic de Bronte, afine-soc-lămâie, vanilie de Madagascar, chiar și înghețată fără zahăr, în compoziția căreia intră doar îndulcitori naturali fără să se facă rabat la gust.
”Toată lumea care gustă spune că nu a mai mâncat ceva atât de bun. Avem clienți fideli, care vin special până la noi să mănânce o înghețată sau o prăjitură. Avem foarte mulți clienți care vin însoțiți de copii, tocmai pentru că servim înghețată și dulciuri adevărate, cu ingrediente premium naturale ”, mai spune Casandra Rociu.
Cofetăria oferă și posibilitatea de a lua înghețata to go, la pachet, ea fiind ambalată în recipiente speciale care păstrează temperatura și gustul.
Deși înghețata este foarte apreciată în această perioadă, Cofetăria Sucré s-a remarcat în Sibiu prin eclerele unice și torturile deosebite. Carrot cake-ul nu mai are nevoie de nicio prezentare, clienții spun ca e cel mai bun. Foarte îndrăgite sunt și tortul Snickers și ciocolata de casă albă și neagră.
Pentru diverse evenimente Cofetăria Sucré pune la dispoziție bicicleta cu înghețată Sucré, ce poate fi închiriată pentru petreceri, serbări, evenimente corporate, nunți sau botezuri.
”Pe lângă gust, pentru noi, este foarte important și aspectul. Vrem ca toate dulciurile noastre artizanale sa fie si frumoase, încercăm să le facem astfel încât să le mâncăm prima dată cu ochii”, Casandra Rociu, proprietara Sucré.
Foto: 602 photography/Silvana Armat
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Tort cu fructe de pădure , advertorial , Silvana Armat , delicios , Gelato Rimini , Casandra Rociu , Pentru Sibiu , Cofetăria Sucré , inghetata , ecler , Kinder Bueno , stiri sibiu
Vizualizari: 14366
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
MB
Acum 2 ore
Claudiu
Acum 2 ore
Liberal autentic
Acum 2 ore
Neli Oproiu
Acum 2 ore
Bobo