Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Reacția PSD după discursul lui Iohannis: ”Ne vedem la vot!”

Reacția PSD după discursul lui Iohannis: ”Ne vedem la vot!”

Social-democrații ies cu declarații după discursul anti-PSD avut de președintele Klaus Iohannis de la tribuna Consiliului Național al PNL din această dimineață. „Când tu te-ai plimbat jumătate din mandat în străinătate, în concediu, fără să dai socoteală nimănui să ataci premierul la CCR că își ia o săptămână de concendiu, mi se pare halucinant. Îl așteptăm pe domnul Iohannis la vot, că acolo o să se vadă ce cred oamenii despre această guvernare (...) Am să mă refer la dl Tudose și la dl Grindeanu, cu același președinte Klaus Iohannis, și-au luat o săptămână de concendiu și și-au delegat atribuțiile vicepremierilor. L-ați auzit atunci pe dl Klaus Iohannis că atacă la CCR sau să aibă vreo reacție absolut stupidă de genul acesta? Atunci s-a putut și acum nu s-a putut?”, a declarat, conform Mediafax, ministrul Muncii, Olguța Vasilescu.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a reacționat și el după atacurile dure ale președintelui Klaus Iohannis de la Congresul Național PNL. ”Azi electoratul PNL a asistat la o piesă de teatru foarte scurtă și foarte ieftină în spatele căreia se ascunde foarte multă disperare și interesul lui Iohannis de a câștiga candidatura din partea PNL. Iohannis a încălcat Constituția să facă politică, președintele trebuie să fie neutru. Toate aplauzele au fost false”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut, sâmbătă, să vină cu un program solid pentru a reprezenta o alternativă reală în politică şi i-a îndemnat să vorbească cu oamenii care sunt în stradă. "Nu sunteţi singuri în societate. Este nevoie ca PNL să fie un partid puternic şi solid. Şi puteţi. Fiţi hotărâţi. Construiţi un program politic solid, serios. Fiţi uniţi, fiţi puternici şi spuneţi omaneilor ce vreţi cu România. Mergeţi între oameni. Spuneţi-le că aveţi soluţii pentru economia românească, pentru finanţele publice din România. Spuneţi oamenilor că ştiţi cum se face adevarată reformă administrative, spuneţi oamenilor că pentru voi contează românii din diaspora. Spuneţi oamenilor că pentru voi justiţia contează. Oamenii trebuie să creadă că justiţia este dreaptă, eficientă. Şi pentru asta să vă luptaţi. Spuneţi oamenilor că ştiţi cum trebuie guvernată ţara. Şi cel mai important lucru, spuneţi-le oamenilor simplii, mergeţi tot timpul între aomeni şi spuneţi-le. Nu aşteptaţi o campanie electorală. Oamenii sunt afară. Vă aşteaptă", a afirmat Klaus Iohannis, la şedinţa PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zorro

Acum 5 ani

Asadar: -sa-mi dati casa inapoi -nu dau nici un ban inapoi din ce am luat cu japca -vreau concediu permanent si ma oftic atunci cand cineva pleaca in concediu -cei ce nu si-au luat 6 case din meditatii sunt niste fraieri ghinionisti -sunt presedinte doar pentru cei ce ma sustin, restul sunt niste fraieri ce nu merita reprezentarea mea -serviciile secrete aflate la dispozitia mea, ce dau la oase adversarilor mai politici sunt ok, la fel si cu procurorii si judecatorii -orgoliul meu este incomensurabil -etc Asta este presedinte intr-o tara din UE?
Raspunde

bula

Acum 5 ani

Eu cred ca pe aldepesede, nu o sa-i mai vedem deloc dupa vot!
Raspunde

george

Acum 5 ani

Spunea cineva: "De ce cred eu că a acționat bine Poliția în chestiunea plăcuțelor de înmatriculare aduse din Suedia? Pentru că, spre exemplu, eu nu vreau să îi explic de pe acum odraslei mele ce înseamnă ”m…”. Ceea ce nici altui părinte de copil de opt – nouă – zece ani nu-i doresc să fie nevoit să explice. Asta dacă nu cumva e mai ”libertin” în gândire și exprimare, astfel încât să ”își vâre una și alta” încă de la micul dejun, în loc de salata pentru păpară." intrebari retorice a unui pui de comunist imbacsit Un mesaj scurt, care poate sa fie interpretat la libera alegere... Eu ma intreb; Cum sa ii explic unui copil de ce nu este pedepsit jaful, corptia, jecmaneala? ( suferita si ingaduita de peste 75 de ani?!? ) Intr-o tara in care "oamenii/paganii" sunt lipsiti de buna credinta, care se roaga la Divinitate nu de bunavoie, ci din sugerinta... "oameni/pagani" care sunt in stare sa jure cu o Biblie in mana si nici cel putin nu cunosc cele 10 Porunci,,, si care in schimb, propavaduiesc cuvantul lui Dzeu si fura cu 10 maini si 20 de picioare in acelasi timp.. Ce poate sa fie mai rusinos si dureros sa le explicam copiilor... Ma intreb; daca au fost in stare sa il "shot pe deceased" nu ar fi mai usor sa faca la fel cu "Hotii Hood"?!? "Bullets" nu sunt scumpe si este solutia cea mai ieftina, sustinuta si aplaudata de natia romaneasca...
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

Da , si eu vreau sa ne vedem la vot , dar anul asta , la anticipate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus