Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Copil de 11 ani, lovit de mașină, pe strada Podului. A fost transportat la spital

Copil de 11 ani, lovit de mașină, pe strada Podului. A fost transportat la spital

Un copil a fost lovit de un autoturism duminică după-amiaza, pe strada Podului. Atât copilul cât și mama au ajuns la spital. 

Actualizare. Este vorba despre un băiat de 11 ani care, în timp ce mergea cu bicicleta din zona centrului către strada Ștefan cel Mare, din neatenție a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus și la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 36 ani, din jud. Sibiu, anunță Ionuț Natea, din partea Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Știre inițială. La fața locului s-a deplasat un echipaj Smurd care i-a acordat primul-ajutor medical micuțului. Copilul este conștient și cu răni la picioare, anunță Ramona Nistor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Mamei copilului i s-a făcut rău și a fost transportată la spital de Smurd, iar copilul a fost transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Știre în actualizare. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus