Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Dumneavoastră ați depus un proiect pentru Sibiu? (CP)

Dumneavoastră ați depus un proiect pentru Sibiu? (CP)

Primăria Sibiu a deschis administrația orașului către sibieni și i-a invitat să depună proiecte în cadrul programului de bugetare participativă. Concret, cetățenilor li se oferă acum posibilitatea de a propune soluții pentru problemele cu care se confruntă în cartierul sau orașul în care locuiesc. Municipalitatea va analiza proiectele astfel depuse din punctul de vedere al legalității și fezabilității și va aloca fonduri din bugetul local (maxim 150.000 euro pentru fiecare proiect) pentru implementarea primelor clasate în urma votului comunității.  

Depunerea proiectelor pe platforma dedicată  https://bugetareparticipativa.sibiu.ro/ a început în 1 iulie, iar până în prezent au fost depuse 31 de propuneri, cele mai multe la categoriile „Spații verzi și locuri de joacă” (11) și “Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației” (9).

Sibienii care doresc să se implice în viața orașului, sunt invitați să depună în continuare proiecte, termenul limită fiind 31 august. Pentru a-și prezenta clar proiectul, inițiatorul este rugat să respecte următoarele cerințe:

  • completați toate rubricile formularului
  • localizați proiectul în teren cât mai exact posibil
  • descrieți proiectul în detaliu; apreciem cât mai multe informații și idei cu privire la amenajarea propusă
  • includeți imagini care să ne ajute să înțelegem cât mai bine propunerea dumneavoastră
Pentru mai multe detalii despre acest proces de depunere a proiectelor vă rugăm să accesați următorul link: http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/comunicat/incepe-programul-de-bugetare-participativ.-implic-te-i-tu

De asemenea, vă invităm să consultați informațiile disponibile pe platforma de bugetare participativă a Municipiului Sibiu: https://bugetareparticipativa.sibiu.ro/

Pentru întrebări suplimentare și pentru suport în depunerea sau votarea proiectelor depuse pe platforma de bugetare participativă, vă așteptăm să ne contactați la: bugetare.participativă@sibiu.ro sau prin telefon, la numărul 0269506526.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus