Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

DNA. Polițistul care a cerut șpagă 500 de euro, trimis în judecată

DNA. Polițistul care a cerut șpagă 500 de euro, trimis în judecată

Comisarul de poliție Constantin Crăciun a fost trimis în judecată pentru luare de mită, în stare de arest la domiciliu, într-un dosar instrumentat de procurorii anticorupţie de la Serviciul Teritorial Alba Iulia, se arată într-un comunicat de presă. Fapta a fost comisă pe data de 12 iunie, când inculpatul lucra la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu. "Inculpatul Crăciun Constantin (...) a pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei sau 500 euro, pentru a efectua acte de urmărire penală într-un dosar pe care îl avea repartizat spre instrumentare. În baza acestei înţelegeri, la data de 12 iulie 2018, ofiţerul de poliţie a primit de la martor, în biroul său, suma de 1.800 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante", se precizează în comunicat.

A fost trimis pentru judecare la Tribunalul Sibiu, cu propunerea de menţinere a măsurii preventive.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus