X
muncitor surpat pamant

ACTUALIZARE Muncitor decedat după ce malul unui ștrand s-a prăbușit

Actualizare ora 20:28

Reprezentanții ISU Sibiu anunță că după mai bine de o oră de încercări a fost găsit sub pământ trupul neînsuflețit al celui de-al doilea muncitor.

Medicii de pe ambulanță prezenți la fața locului au acordat îngrijiri medicale doar unei rude a persoanei decedate, care a făcut un atac de panică. Ceilalți muncitori nu au avut nevoie de atenția medicilor.

Știre inițială:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu anunță o intervenție de ultimă oră pentru scoaterea a doi răniți de sub un mal prăbușit.

Evenimentul a avut loc la Scoreiu, în incinta unui ștrand în construcție. Din primele informații se pare că una dintre victime a fost scoasă de sub pământ de colegii de muncă, ISU intervenind de urgență pentru cea de-a doua victimă.

”Cealaltă victimă este prinsă sub malul surpat. Se intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD, una a Serviciului Județean de Ambulanță și alte echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Dacă prima persoană este conștientă și în afara oricărui pericol, cea de-a doua este prinsă sub un mal de pământ și beton. Salvatorii încearcă să o scoată folosind două buldoexcavatoare.

Sursa foto

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact