Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

TNRS redeschide agenția teatrală. Șapte spectacole sunt deja sold out

TNRS redeschide agenția teatrală. Șapte spectacole sunt deja sold out

La cererea publicului, agenția teatrală a TNRS rămâne deschisă toată luna august. TNRS a pus în vânzare biletele pentru primele nouă spectacole din octombrie.

„Hedda Gabler”, regia Botond Nagy, „Vedere de pe pod”, regia Eugen Jebeleanu, „Oidip”, regia Silviu Purcărete, „10”, regia Radu – Alexandru Nica, „Faust”, regia Silviu Purcărete, „Sunt o babă comunistă”, regia Mariana Mihu - Plier, „Hin und Her / Încoace și încolo”, regia Alexander Riemenschneider și „Așteptându-l pe Godot”, regia Silviu Purcărete sunt primele titluri propuse de TNRS pentru luna octombrie, pentru care Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a pus în vânzare biletele.

Agenția teatrală rămâne deschisă toată luna august

La cererea publicului, TNRS va redeschide vineri, 10 august, agenția teatrală, care va funcționa după un program de vară, pe tot parcursul lunii august. Astfel, toți cei care doresc să cumpere bilete din agenție, pot face acest lucru de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 17:00. Începând din luna septembrie, agenția va reveni la programul normal de funcționare.

„Numărul persoanelor care ne-au sunat încă din primele zile din august, pentru bilete la spectacolele programate în toamnă, a fost foarte mare, de aceea, am decis să redeschidem agenția, pentru toți spectatorii noștri care doresc să cumpere bilete direct de acolo. Ne bucură interesul publicului pentru spectacolele TNRS și de aceea ne dorim să le oferim acelora dintre spectatorii noștri, pentru care e mai facilă achiziționarea biletelor din agenție, posibilitatea să facă acest lucru.” Daria Ciobanu, Șef Serviciu Marketing, Comunicare, Proiecte Culturale.
Povestea prințesei deocheate - foto credit TNRS, Mihaela Marin (1)

Șapte spectacole din programul lunii septembrie sunt deja sold out.

Luna septembrie aduce la TNRS 32 de spectacole de teatru, dintre care șapte, sunt deja sold out. Reprezentația din data de 1 septembrie a spectacolului „Faust”, dar și toate reprezentațiile cu spectacolul „Un tramvai numit Popescu” – 1, 2, 4, 9, 22 și 23 septembrie, se vor juca cu casa închisă. Biletele pentru spectacolele TNRS pot fi cumpărate și online, de pe siteul partenerului de ticketing entertix.ro sau, fără niciun cost suplimentar, la aceleași prețuri ca în agenție, de pe siteul oficial al TNRS: www.tnrs.ro/program

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus