X
sibiu piata mica (9)

Internetul gratuit din centrul Sibiului va fi furnizat de UPC

57.060 de lei, fără TVA, va încasa UPC România pentru a furniza internet gratuit, timp de un an, în trei dintre cele mai importante piețe din centrul istoric.

Administrația municipiului Sibiu a publicat notificarea de atribuire a contractului de realizare a trei hot-spot-uri în zona centrului istoric, notificare potrivit căreia furnizarea internetului la viteze de cel puțin 1 Mbs pentru cel mult 1.200 de oameni simultan va fi asigurată de UPC România. Valoarea ofertei celor de la UPC, în moneda europeană, este de 12.346 de euro, la care se adaugă TVA, față de cei aproximativ 25.000 de euro pe care administrația locală le-a alocat acestui proiect.

Pentru această sumă, cei de la UPC România se angajează că în termen de 15 zile de la semnarea contractului cu Primăria Sibiu, va începe să furnizeze internet gratuit, prin intermediul a trei hot-spot-uri. Acestea vor acoperi Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet. “ “Ținând cont de necesitățile de comunicare impuse de tranzitul turistic în zona centrală a Sibiului, se impune realizarea accesului la internet în mod gratuit. În fiecare locație se va asigura accesul a 400 de persoane, simultan“, cere administrația locală prin intermediul caietului de sarcini al procedurii de atribuire a contractului. Termenul de valabilitate a acestui contract va fi de un an de zile.

Fiecare utilizator de aparate cu conexiune la internet care se va conecta la viitoarele hot-spot-uri va putea accesa gratuit on-line-ul în sesiuni cu o durată de maxim 20 de minute. Volumul de date accesate de turiști și sibieni, precum și perioada petrecută de aceștia on-line, vor fi monitorizate de UPC România, care la finalul fiecărei luni va transmite Primăriei rapoarte cu aceste informații.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact