X
sibiu piata mare primarie(1)

Primăria Municipiului Sibiu organizează concurs de recrutare

Primăria Municipiului Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuție vacante de consilier asistent la Serviciul Juridic, Contencios și Registru Agricol – Compartiment Registrul Agricol

Cerinţele privind ocuparea postului sunt următoarele:

  • Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de absolvire, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de absolvire sau echivalentă în ramura de știință științe juridice sau în domeniul agronomie.
  • Vechime în specialitatea studiilor- minim 1 an
  • Cunoștințe operare calculator – nivel mediu

Dosarele de participare se depun la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Str. Samuel Brukenthal, nr.2, Jud. Sibiu în perioada 10.08.2018 – 29.08.2018.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează la sediul și pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/angajari .

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serv.Managementul și Integritatea resurselor umane, telefon nr. 0269/208800 interior 503, persoană de contact Stoianovici Daniela – consilier superior, e-mail daniela.stoianovici@sibiu.ro .

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Anunțuri publice
  • Contact