Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FC Hermannstadt pierde la Chiajna. Festival al ratărilor

FC Hermannstadt pierde la Chiajna. Festival al ratărilor

FC Hermannstadt a pierdut meciul din deplasare de la Concordia Chiajna, scor 0 la 2, la capătul unui meci plin de ratări.

Primul gol al meciului a fost marcat de atacantul Paul Batin, în minutul 38, din penalty. În minutul 88 scorul final a fost stabilit de Panait.

Meciul a fost unul foarte liniștit, cu foarte puțini oameni în tribune și fără tensiune în teren. Ocaziile nu au lipsit la ambele porți, însă jucătorii parcă s-au întrecut în ratări, cele mai multe aparținând gazdelor. FC Hermannstadt a avut patru șuturi pe poartă tot meciul, iar Chiajna doar 3. Posesia a fost 50%-50%.

În urma acestui rezultat, sibienii rămân cu patru puncte în Liga 1, spre coada clasamentului.

Notele jucătorilor sibieni acordate de Turnul Sfatului:

FC Hermannstadt: Căbuz (6) - Al. Coman (5), I. Stoica (3), Dandea (4), Tătar (5) – Dîlbea (4), Antonov (6)- Nkololo (4), Chalkiadakis (5), P. Petrescu (4)- Blănaru (5)

Antrenor: Alexandru Pelici

Chiajna obținuse  un singur punct în primele 3 meciuri, cel din partida cu Viitorul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

me

Acum 5 ani

Avem o echipa f.f.slaba. Daca pana si Chiajna te bate , cu regret o spun, cred ca ne vom revedea anul viitor la matineu.
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Lasa ba ca dupa ce e gata stadionul o sa le creasca aaaaarrripi
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 5 ani

Din pacate, avem o echipa care arata chiar mai rau decat in liga a III-a. Nicio tactica, multe greseli, multa neputinta... cred ca, asa cum am mai spus, primul plecat trebuia sa fie Pelici, dar neaparat sa-si ia si vreo doi dintre jucatorii de casa cu el... asta ar trebui sa se intample urgent, pentru a mai putea repara ceva, desi e greu sa lucrezi cu marfa clientului (adica lotul facut de Pelici).
Raspunde

McD

Acum 5 ani

..cand v-am spus ca liga 1 este prea mult pentru FCH nu ati crezut....si acesta-i doar inceputul...asteptati sa vina echipele buneapoi si problemele financiare incet, incet...apoi despre antrenor, mai bine ma opresc aici...a fost frumos pana aici, dar lotul nu are valoare...
Raspunde

Fotbalu

Acum 5 ani

In ritmul asta pe autobuz o sa scrie Noi Am Fost Hermannstadt so lucrarile la stadion probabil abandonate. Cateva probleme observate ca simplu privitor: - echipa nu leaga mai mult de 3 pase - apararea e slaba mult sub ce am avut - nu are cine sa puna mingi la atacanti - s-au cumparat prea multi jucatori noi a caror valoare nu o mai comentez si prea multi au fost facuti titulari - ai 2 atacanti buni si unul il tii rezerva?! Sper sa batem etapa urmatoare ca altfel va fi greu tot mai greu. Inca mai sper intr-o revenire minune dar echipa nu mai seamana deloc cu ce a fost.
Raspunde

ger

Acum 5 ani

Stimate D-le Alexandru Pelici-Drăghicescu, má pune pe gánduri ceea ce se íntámplá la echipá... Dupá golul primit ( cam ciudat ) la finele partidei cu Cálarasi, am intrat la bánuieli... Cred cá ar fi timpul sá se íntámple ceva ín sens pozitiv, altfel "adio antrenor" la Hermannstadt. Deocamdatá punem un punct si ( sperám) sá auzim numai de bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus