Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Violențe fără prcedent la protestele din București. Peste 400 de răniți

Violențe fără prcedent la protestele din București. Peste 400 de răniți

Protestul anti-guvernamental de ieri din București a degenerat, numeroase acte de violență având loc după căderea întunericului în Piața Victoriei.

Echipajele medicale au acordat asistenţă medicală, vineri, la protestul din Piaţa Victoriei, pentru 440 de persoane, între care 24 erau jandarmi, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Peste 60 de oameni au fost transportaţi la spital.

440 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, la protestul din Piaţa Victoriei, iar 24 dintre acestea erau jandarmi, informează ISU Bucureşti-Ilfov, precizând, totodată, că 65 de pacienţi au avut nevoie de spitalizare (nouă jandarmi).

În Piaţa Victoriei, au existat, în mod repetat, ciocniri violente între manifestanţi şi forţele de ordine.

Protestatarii au forţat gardurile, au aruncat în acelaşi timp şi cu pietre, sticle şi alte obiecte către jandarmi, iar aceştia au intervenit cu spray-uri, gaze lacrimogene şi, ulterior, şi cu tunuri de apă.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

S

Acum 5 ani

din pacate asistam la apusul democratiei in Romania.....politia a redevenit militia...jandarmeria actioneaza ca securitatea si in general institutiile statului nu protejeaza cetateanul ci strict o clica de infractori cu prelata de politicieni......suntem in autocratia infractorilor
Raspunde

///

Acum 5 ani

Pe naiba! Si-au cautat-o!
Raspunde

bunul simt

Acum 5 ani

Sa stam calmi si sa judecam! De la ce au pornit violentele/ Cine a facut primul gest agresiv? un provocator, un luptator contra coruptiei, un democrat, un infiltrat al pesedeului? Sa o luam logic... ce interes avea ca protestul sa degenereze in lupte de strada?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus