Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

FOTO-VIDEO Mii de sibieni în stradă: Doarme Iohannis? Nu!

FOTO-VIDEO Mii de sibieni în stradă: Doarme Iohannis? Nu!

În jur de 2.500 de sibieni au ieșit duminică seara în stradă pentru a protesta împotriva guvernului și a PSD-ului.

Actualizare ora 21:16

Coloana de protestatari s-a oprit în fața casei președintelui Iohannis, de pe strada Bâlea, unde vreme de vreo cinci minute au scandat mesaje de susținere.

daeed050-67e0-406c-9531-6916d2468312

Știre inițială:

După ce s-au întâlnit în fața magazinului Dumbrava, la fel ca în zilele trecute, oamenii au pornit într-un marș prin oraș.

Aceștia scandează ”PSD, ciuma roșie” și ”Dragnea, nu uita, pușcăria e a ta!”, ”Afară, afară cu PSD din țară”,  printre altele.

WhatsApp Image 2018-08-12 at 20.30.51

Atmosfera este una lejeră, oamenii se plimbă relaxați, povestesc, scandează. Câțiva au venit cu vuvuzele, însă strigătele sunt la intensitate scăzută față de zilele anterioare.

Reamintim că în ultimele două zile peste 15.000 de sibieni au protestat în stradă, nemulțumiți de partidul de guvernământ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

tanti marioara

Acum 5 ani

Nici vorba de 2500 de protestatari! Au trecut pe str. Sematforului si 2 minute a durat de cand a aparut masina care deschidea coloana si pana a aparut masina care inchidea coloana. protestatarii mergeau incet, nu alergau... deci, in niciun caz nu puteau fi 2500. mai mult de 500 n-au fost. Da, vineri seara au fost poate 5000, dar in seara asta, foarte putini. Multi se uitau pe telefon, erau destul de apatici.
Raspunde

sibian dezamăgit

Acum 5 ani

Au scandat poate langa o casa goala.. Cine stie unde se afla dl. presedinte la ora aceea. De ce n-a iesit sa-i sustina/ Sau l-au sfatuit consilierii sa nu se expuna daca mai vrea un mandat/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus