Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Motociclist rănit la intrarea pe Transfăgărășan. A ajuns la urgențe

Motociclist rănit la intrarea pe Transfăgărășan. A ajuns la urgențe

Un motociclist a ajuns la spitalul de urgență din Sibiu după ce s-a accidentat singur pe DN1, aproape de intrarea pe Transfăgărășan.

Conform Poliției Rutiere, bărbatul s-a pierdut controlul motocicletei din cauza vitezei prea mari.

”Pe DN 7 C la km 248+400 a sensului de mers DN1 către Cârțișoara, un motociclist în vârstă de 44 de ani, aflat în tranzit, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea motociclistului, acesta fiind transportat la Spitalul de Urgență Sibiu pentru a primi îngrijiri medicale”, au transmis polițiștii.
În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuandu-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă" faptă prevăzută și pedepsită de articolul 196 alin. 2 și 3 din Codul Penal și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus