Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

PSD vrea un nou miting. ”Susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD”

PSD vrea un nou miting. ”Susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD”

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, duminică că membrii partidului îi presează pe lideri să ceară organizarea unui nou „miting uriaş”, afirmând că precedenta manifestare social-democrată din Piaţa Victoriei a fost una liniştită, fără incidente, anunță Mediafax. „Nu este decis. Preşedintele Dragnea este informat de colegii noştri din ţară, care la rândul lor sunt presaţi de primari, de electorat, de membrii noştri, care mai doresc încă un miting. Eu sunt unul dintre cei care susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD. Noi am avut un miting liniştit, cu sute de mii de români, când nu s-a întâmplat niciun fel de incident. Noi nu am incitat la violenţă, ci a fost pur şi simplu un miting pentru a arăta forţa unei majorităţi şi a poporului român, care iese la vot şi la urne şi decide ceva prin votul respectiv. În momentul de faţă văzându-se toate aceste atrocităţi, cei care ne susţin au motive să ceară aşa ceva”, a declarat la România TV secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu.

Jandarmii au intervenit în forţă, vineri seara, cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă, în Piaţa Victoria, pentru a dispersa protestatarii anti-PSD aflaţi în faţa sediului Executivului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

kokos

Acum 5 ani

Siguuuur ca da , membrii simpli cer miting , nu dracnea , nu!
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 5 ani

Vă rugăm să nu mai organizați mitinguri din alea mari pentru că bugetul public nu știu dacă suportă atâtea cheltuieli cu deplasările, tricouri, șaorme, pancarte, etc.
Raspunde

gica

Acum 5 ani

Hai Codrine-lu cu "meleonul"
Raspunde

Liviu

Acum 5 ani

Imi vine sa vomit, miting pro coruptiei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus