X
Captura Google Maps Zona Stefan cel Mare

Primăria Sibiu a contractat lucrările de reparații capitale a străzilor și aleilor din zona Ștefan cel Mare nr. 147 (Broscărie) (CP)

Primarul Astrid Fodor a semnat la sfârșitul săptămânii trecute contractul pentru reparațiile generale în zona Ștefan cel Mare nr. 147 – Broscărie.

“Continuăm programul de reabilitare a cartierelor cu încă o zonă de blocuri – Broscăria. Contractul prevede reparații capitale ale carosabilului și trotuarelor, reabilitarea rețelei de canalizare pluvială și amenajarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablurilor suspendate. Iluminatul public a fost deja înlocuit cu corpuri LED în luna ianuarie a acestui an”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

Contractul a fost semnat cu firma SC Geiger Transilvania, valoarea contractului fiind de 2 milioane lei. În primele 45 de zile constructorul va alcătui proiectul tehnic și va obține autorizațiile și avizele necesare. După această etapă, firma contractată va avea la dispoziție 3 luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Roman Livia

  Sau facut sesizari la primaria Sibiu referitoare la asfaltarea trotuarelor si a parcarii din str Rahovei nr 47 dezastru ! Nici un raspuns !!!!poftiti la fata locului !!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Roman Livia

  Sau facut sesizari la Primaria Sibiu referitoare la asfaltarea trotuarelor /aleeilor/aferente blocului nr 47 din str. RAHOVEI Sibiu nici un raspuns !!!poftiti la fata locului !!!si ve ti constata dezasrul !

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact