Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Femeia care a murit după ce a căzut de la etaj era învățătoare. „Mi-a călăuzit primii ani de școală”

Femeia care a murit după ce a căzut de la etaj era învățătoare. „Mi-a călăuzit primii ani de școală”

Femeia care și-a pierdut viața în această dimineață după ce ar fi căzut de la etajul 8 a fost învățătoare în același cartier până de curând. Unul dintre foștii ei elevi are numai cuvinte frumoase de spus despre ea. 

Actualizare 17:00. Femeia a fost învățătoare la o școală din cartierul Vasile Aron până acum doi ani, spune un vecin care i-a fost și elev cu ani în urmă.

„Ne stiam. A fost prima persoană care mi-a călăuzit primii ani de școală, care m-a învățat cum să scriu, cum să calculez... a fost învățătoarea mea. Nu pot să spun altceva decât că era un om deosebit”, spune acesta.
Cât despre vestea morții ei, totul a venit ca un șoc și pentru el, dar și pentru foștii colegi.
„ De dimineață am fost trezit de sirenele Poliției și Salvării. Îmi este greu să realizez ce s-a întâmplat. Inițial nici nu am realizat că ea este cea de pe trotuar. Vestea a venit ca un trăsnet și pentru colegii mei din generală”, a mai spus fostul elev.
Actualizare. Apropiații femeii spun că femeia ar fi suferit de depresie, anunță Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Știre inițială. Este vorba despre o femeie de 67 de ani care era cu soțul în casă la momentul tragediei, potrivit Elenei Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Se pare că acesta dormea în momentul în care femeia a căzut de pe geamul de la bucătărie.

Incidentul s-a produs pe strada Negoveanu.

Deocamdată nu se știe dacă totul a fost un accident, dacă femeia ar fi vrut să își pună capăt zilelor sau dacă o altă persoană ar fi vrut să îi facă rău. În acest caz se deschide dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele acestui eveniment, arată sursa citată.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

///

Acum 5 ani

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus