Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O mașină a lovit un motociclist care a intrat pe contrasens, lângă Dumbrăveni

O mașină a lovit un motociclist care a intrat pe contrasens, lângă Dumbrăveni

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a ajuns la spital după ce, conducând o motocicletă, a intrat pe contrasens într-o curbă, fiind lovit de o mașină ce venea din față.

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 141C, în afara localității Dumbrăveni. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție al JUdețului Sibiu, Elena Welter, a precizat că motociclistul, în vârstă de 59 de ani, din județul Mureș circula dinspre Viișoara. Acesta nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intraat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. La volanul mașinii se afla o femeie de 55 de ani, originară din Dumbrăveni.

Polițiștii veniți la fața locului au constatat că motociclistul avea o alcoolemie de 0,11 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital, conștient.

Accidentul rutier nu a provocat probleme de trafic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus