X
simtion, bogdan trif

PSD Sibiu: Ecaterina Andronescu a procedat mișelește

Economia duduie, salariile cresc, președintele Iohannis lasă țara în haos, iar Ecaterina Andronescu nu joacă corect. Acestea sunt concluziile care răzbat dintr-un comunicat de presă remis de PSD Sibiu, în această după-amiază. ”După ce a trimis o înregistrare din fața șemineului de marmură de la Cotroceni cu un discurs prin care a încălcat din nou Constituția și a îndemnat la o răzmeriță împotriva instituțiilor statului și a Guvernului, Werner a lăsat țara în haos și nu a mai spus nimic. Între timp, Eurostat trimite oficial către România date despre creșterea economică record din Europa. În plus, economia în România este în ascensiune: +1,4% creștere PIB în trimestrul 2 în comparație cu trimestrul 1. În deriva declarațiilor președintelui Werner K. Iohannis, Ecaterina Andronescu a ținut să facă jocul președintelui și să-și atace colegii fără niciun argument solid”, susțin social-democrații în comunicatul de presă.

Scrisoarea deschisă prin care fostul ministru Andronescu a cerut demisiile lui Liviu Dragnea și Vioricăi Dăncilă a fost comentată de PSD-iștii locali. ”Nu este corect ca doamna Andronescu să ceară înlocuirea unui guvern care a adus o creștere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înființarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus șomajul la cea mai scăzută cotă istorică și a determinat investiții străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut. Nu e firesc pentru un om politic cu o asemenea experiență să-si expună frustrările din cauză că nu a mai ocupat un scaun de ministru în Guvernul PSD. Din păcate, Ecaterina Andronescu a răspuns imediat ordinelor din înregistrarea lui Werner Iohannis, a procedat mișelește acționând din interiorul partidului și și-a atacat colegii”, se mai arată în comunicat.

 

”Transmitem președintelui Iohannis și doamnei Andronescu că PSD rămâne o echipă puternică, unită și determinată în a-și duce la îndeplinire programul de guvernare, pentru ca românilor să le fie tot mai bine”. PSD Sibiu

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

28 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Florescu

   Minte PSD precum mint si rusii. Daca minti cu nerusinare impactul asupra unui om de buna credinta este naucitor. Il pui in situatia unui blocaj fiindca pur si simplu nu poate sa creada ceea ce aude. Locurile de munca le-ati creat pentru acolitii vostrii cu numiri in functii publice. Altele visand probabil la cele facute de vecinii unguri peste granita cu indrustria auto in timp ce Renault si Ford sunt pe picior de plecare din lipsa infrastructurii….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Cresterea de 14% a salariului mediu anul acesta este o minciuna , cautati datele de la INS :in decembrie 2017 salariul mediu net a fost 2.629 lei , iar in iunie 2018 a fost 2.721 , deci o crestere de 3.5% , nu de 14%.Inflatia in decembrie 2017 a fost de 3.3% , iar in iunie de 5.4%.Deci despre ce vorbim?!!Cresterea investitiilor straine n-are nicio legatura cu guvernul dancila care n-a contribuit cu nimic la aceasta.Referitor la crearea de locuri de munca , nu stiu de unde au scos cifra de 90.000 , insa si daca e asa , guvernul dancila n-a avut nicio contributie.Sa ne spuna psd Sibiu o masura luata de guv. dancila pt. cresterea investitiilor straine sau crearea de noi locuri de munca.
  Deci baieti , lasati-o jos ca macane , ne-am saturat de comunicatele voastre bolsevice in care infierati cu manie proletara pe toata lumea care e contra voastra!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Lara

   Superb spus, aveti dreptate, ar trebui sa le fie rusine sa mai iasa pe strada di sa se uite in ochii oamenilor!
   Mi se pare mie sau toata lumea este destul de trista in aceste zile di fie are se retrage în cutiuta lui , caci nu mai sunt multe de spus cand vezi ca astia sunt in stare sa te omoare fara scrupule daca deschizi gura, CE A MAI RAMAS DIN CONDITIA UMANA?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  teleormaneanul

  A prodecat asa pt. ca a fost exclusa de la impartirea bucatelor… N-a mai primit nicio functie in partid si nici in guvern …. Frustrarile isi spun cuvantul…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gelu

  WERNER DA CASELE LUATE ILEGAL, INAPOI !!! INAPOIAZA BANII DIN CHIRII MOSTENITORILOR IN DREPT !!! DEMISIA !!! NU E POSIBIL UN PRESEDINTE ” HOT” DE CASE !!!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Flavius

  PSD, NU VREAU SĂ MAI AUD ÎN VIAȚA MEA DE ACEST PARTID CARE A DISTRUS O ȚARĂ ÎNTREAGĂ, VIITORUL NOST ȘI A COPIILOR, UN PARTID PLIN DE CORUPȚII, POPULAȚIA CERE DEMISIA LUI DRAGNEA, VIORICA DANCILA, CARMEN DAN, TUDOREL TOADER, DE CE NU ÎȘI DAU DEMISIA VĂZÂND CĂ POPORUL LE CERE ASTA, INTRO ȚARĂ CIVILIZATĂ ÎȘI DĂDEA DEMISIA ÎN SECUNDA DOI

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   VanDerOftica

   Care popor prostule? Aia 40 000 de manifestanti din piata? Pai atunci milioanele care au votat alianta de la guvernare, care reprezinta acum majoritatea nu tot popor se cheama?
   Vai de capul tau amaratule, ai notiuni de democratie cat are oaia notiuni de astrofizica!!!!!
   Dar atat pricepi tu!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Loliana

  Ce crestere de salariu cand sunt bugetari care iau salariu mai mic decat inainte de mult trambitatele cresteri salariale din ianuarie 2018????
  Unde sunt cele 90.000 de locuri de munca nou create? In ministere? In agentii, companii si administratii nationale?
  Unde este nemaipomenita crestere economica? In preturile tot mai ridicate ale alimentelor si utilitatilor?

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormaneana Romania

  Stati linistiti tatuca stie ca ii sunteti loiali chiar daca in parohia voastra mirenii se tin de prosti si demonstatii!
  Tatuca are grija de cadrele credincioase de partid!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Popescu Daniel

  PSD trebuie sa ramana o echipa unita pentru indeplinirea programului de guvernare! Eu sper ca cei din PSD sa demonstreze tuturor ca vor finaliza tot ce au promis in campania electorala. Felicitari PSD pentru tot ce ati realizat pana in prezent!

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dan

  De cate ori se inregistreaza un nou contract de munca, e pus in lista celor 90.000. Pe scurt: eu schimb serviciul, PSD a inffintat un nou loc de munca, in locul meu fostul sef angajeaza pe altcineva, PSD a infiintat un nou loc de munca. Traiasca PSD!!! ce ne-am face fara ei, ar fi vai si amar de economia romaneasca.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristina Bugneriu

  A trada PSD inseamna a-ti trada tara, familia si inima! Centenarul unirii fratilor romani este binecuvantat de guvernarea romaneasca PSD!

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Prințesa amazoana

  In numele cui vorbesti duamna?
  Am avut răbdare 30 de ani!

  Au murit destui tineri frumosi pentru dreptate și adevăr in 30 de ani si tot nu ne este mai bine ,

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  la munca, nu la politichie

  in ce calitate un tanar dintr-un judet de mijloc se exprima despre o doamna de varsta mamei dansului, din Bucuresti? Si cine naiba ii scrie “cuvantarile” de utilizeaza cuvinte arhaice de tip “miselesti” ???
  Pacat de el, e pezentabil, pare bine intentionat, dar are un PR f slab. Nu putea sa-si declare pur si simplu solidaritatea cu Programul de Guvernare si cu autorii lui, (poate aici ii baiu, nu stie care ii sunt obiectivele) si sa-si vada de munca fara sa se ia asa de o “doamna”!????

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact