Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Unitate SMURD la Șelimbăr. ”Până la finalul anului”

Unitate SMURD la Șelimbăr. ”Până la finalul anului”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a anunțat că va avea o nouă subunitate de intervenție la Șelimbăr.  Primarul Șelimbărului, Marius Grecu, susține că unitatea va deveni operațională până la finalul acestui an.  ”Sunt extrem de importante, de multe ori, chiar și cinci minute atunci când ai nevoie de ajutor. Sănătatea locuitorilor comunei a fost pusă pe primul plan atunci când am demarat această inițiativă și ne-am propus ca pnă la finalul acestui an această unitate să fie operativă”, a declarat primarul comunei, Marius Grecu.

Misiunea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu este aceea de a sprijini comunităţile şi cetăţenii, de a susține și perfecționa capacitățile necesare protecției și intervenției și de a reduce, pe cât posibil, vulnerabilitatea comunităților la riscurile la care sunt expuse, succesul oricărei misiuni de salvare depinzând de rapiditatea cu care se intervine, dar și de profesionalismul celor care intervin, se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus