X
taximetrist

VIDEO-Taximetrist bezmetic pe străzile Sibiului. ”Ești beat? Du-te acasă că omori oameni!”

Un taximetrist a fost filmat conducând pe străzile Sibiului fără să acorde aproape deloc atenție la trafic și la ce se întâmplă în jurul lui.

Taximetristul a fost filmat semnalizând fără sens, călcând linia continuă, neasigurându-se în manevre și ignorând complet avertismentele luminoase și sonore ale altor șoferi.

Imaginile au fost realizate chiar de un alt taximetrist din Sibiu, care s-a arătat îngrijorat de posibilitatea ca cineva să aibă de suferit.

”Poate cineva sa explice comportamentul unui asemenea posesor de permis?

În prima fază am crezut ca este cu ochii in telefon, dar nu. Omul, daca putem să-l numim așa, era, nu știu… beat sau obosit. Din punctul meu de vedere, daca ești in oricare din situațiile de mai sus, stai acasă sau folosești taxiul pe post de pasager, nu de șofer!!!

Da. Știu. Și eu sunt taximetrist, și ca să fiu combinația „fatală”, pe lângă asta mai sunt motociclist și biciclist, ceea ce mă face sa fiu cu ochii în toate direcțiile, indiferent ce vehicul folosesc”, a scris autorul filmării.

Clipul video a fost postat pe site-ul Traficutube, de utilizatorul Huffy.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    taximetrist

    no bine mah !!! dar ai pus mana pe telefon sa suni la 112 sau acum ca postezi pe net crezi ca se va lua o masura ?? inca nu inteleg persoanele care merg pe strada, observa un lucru mai anormal si apoi se lauda pe net cu ce a poza si se plange ca autoritatile nusi fac treaba

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact